Brak i veze

O REAKCIJI OVOG MLADOŽENJE PRIČA CEO SVET: Čekao je mladu pred oltarom, a kada ju je ugledao usledio je šok! (VIDEO)

Snimak koji je preko noći sakupio na stotine hiljada pregleda pokazuje na koji način pojedini muškarci u stvari doživljaju venčanja i slične ceremonije.

06.05.2023 19:01

O REAKCIJI OVOG MLADOŽENJE PRIČA CEO SVET: Čekao je mladu pred oltarom, a kada ju je ugledao usledio je šok! (VIDEO)
tiktok/reportagewedding

Venčanja su veoma emotivan dan za sve buduće bračne parove. Sama pomisao da tada i zvanično stupamo u zajednicu sa voljenom osobom, budi i najtananije emocije. Dok devojke o ovom trenutku maštaju celog života, muškarci se prave nezainteresovani i neretko kroz šalu govore kako na bračni život gledaju kao na neku stegu ili zatvor. Ipak, kada se pred njima pojavi izabranica njihovog života, oni su prvi koji pokažu snažne emocije ljubavi i sreće.

Takvu situaciju proživeo je i jedan novopečeni mladoženja čija je emotivna reakcija obišla svet. Naime, na TikToku je objavljen snimak mladića koji stoji pred svadbenim oltarom čekajuću trenutak kada će ugledati svoju nevestu.

Dok je koračala ka njemu, držeći pod ruku svog oca, on se potpuno slomio od emocija.

Prvo je hipnotisano gledao u svoju izabranicu nekoliko trenutaka, a onda je zadrhtao, a oči su mu se napunile suzama. Kako mu se približavala, sve snažnije emocije su ga obuzimale. U svakoj sekundi snimka videla se njegova snažna ljubav koju oseća prema budućoj supruzi.

- Kako je samo zaljubljeno gleda -

- Maštam o ovakvoj ljubavi -

- On potpuno drhi pred njom, želim im da se uvek ovako vole -

- Ovi mladenci zaslužuju svu sreću ovog sveta -

- To je pravi muškarac, ne stidi se da pokaže emocije - samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objavljenog snimka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Bogdan

09.05.2023 20:05

Jadan dečko, ona mu je prva, jedina i poslednja !!!