Roditeljstvo

SEDEO JE NA TERASI STANA KADA JE OSETIO DA GA NEKO DODIRUJE: Okrenuo se i usledio je šok, život mu se promenio u samo nekoliko sekundi! (VIDEO)

Mladić je na ovaj trenutak čekao godinama, a sada mu je želja napokon ispunjena.

26.04.2023 18:01

SEDEO JE NA TERASI STANA KADA JE OSETIO DA GA NEKO DODIRUJE: Okrenuo se i usledio je šok, život mu se promenio u samo nekoliko sekundi! (VIDEO)
tiktok/Sumon@BD

Život piše romane i nikada ne znamo šta nam se može desiti naredne nedelje, a kamoli za 20 godina. Tako se nekima od nas desilo da želje počnu da nam se ostvaruju kad već odustanemo od njih i pomislimo da je nemoguće ostvariti ih. 

S jednim muškarcem u ranim četrdesetim sudbina se "opasno" poigrala i priredila mu rasplet životne priče kakav nije mogao ni da sanja. Naime, jednog popodneva dok je sedeo u majčinom stanu doživeo je šokantnu scenu koja je u njemu izazvala bujicu emocija. Opušteno je odmarao na terasi, zamišljeno gledajući u daljinu. U tim trenucima nije ni slutio kakva scena se odvija iza njegovih leđa. Odjednom je osetio nečije ruke na svojim ramenima i nežan zagrljaj pun emocija. U prvi mah pomislio je da ga grli majka i nije ne uopšte obazirao, već je nastavio da uživa u msilima. Posle nekoliko sekundi čuo je komešanje i kada se ukrenuo ugledao je nepoznatog muškarca.

Tako se u prvi mah činilo.

@syedsumon97 after long time father meet his beloved son but Son was shocked & surprised hugg his Mother & Father true love comes from mom & dad😥❤️🙏🥰 respect love kindness humanity help karma #fyp #foryou #foryoupage #respect #love #help #kindness #positivevibes #positivity #respekt #purelove #lovestory #father #son #dad #viralvideo #trending #fypシ #syedsumon97 #fartherson #lovemumssmile #family #surprise #children ♬ original sound - kainaat.UAE

Činilo se da je šokiran susretom, međutim, shvatio je da je to njegov otac kog je sada, verovali ili ne, prvi put u životu sreo. Suze obojice muškaraca počele su da se slivaju niz ozarena lica, a emocije su se mogle osetiti na sve strane. Ta situacija zabeležena je kamerom i objavljena je na TikToku

U opisu video-snimka je pisalo: "Nakon mnogo godina otac je upoznao svog voljenog sina, ali sin je bio šokiran i iznenađeno je grlio svoju majku i oca... prava ljubav dolazi od mame i tate".

Ispod snimka komentari su se samo nizali, te je njihov broj prešao 3.000, dok je čak 300.000 ljudi oduševljeno lajkovalo te porodične kadrove.

- Emocije se mogu osetiti u svakoj sekundi -

- Ljubav je ljubav čak i kada neko godinama nije kraj tebe -

- Ne zna se ko je više šokiran, da li otac ili sin -

- Prelepa porodična priča - samo su neki od komentara Tiktokera koji su se nizali ispod objavljenog snimka.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

nekko

26.04.2023 22:13

Vidi se da je namesteno. Ja reagujem na prvi milisekund kad me neko takne, a ovaj 3 sekunde ne oseca zagrljaj. Sve zarad pregleda.