Brak i veze

SUPRUŽNICI SU URADILI DNK TEST I OTKRILI ŠOKANTNU ISTINU: "Vi ste blizanci, ovo je bolesno"! (VIDEO)

Jedan par iz Kolorada je bio šokiran kada su posle 17 godina zajedničkog života saznali da dele iste gene.

10.04.2023 11:02

SUPRUŽNICI SU URADILI DNK TEST I OTKRILI ŠOKANTNU ISTINU: "Vi ste blizanci, ovo je bolesno"! (VIDEO)
shutterstock.com

Selina Kinones odlučila je 2006. godine da se obaveže na ljubav svom tadašnjem vereniku a sada suprugu Džozefu. U zajedničkom braku dobili su troje dece. Par je nakon deset godina zajedničkog života odlučio da uradi MiHertidž DNK test želeći da sazna svoje poreklo i nešto više o svom porodičnom stablu. 

Printscreen/TikTok/realestatemommas

Tiktokeri su komentarisali da bračni par izuzetno liči

Pošto su naručili testove, uradili neophodne briseve i poslali ih poštom, ostalo je da čekaju rezultate. Selina je rekla za britanski Pipl da, kada su dobili rezultate i pretražili DNK porodičnog stabla, nije mogla da veruje i sve što je izustila bilo je: "Oh, ne!".

Razočarana žena rekla je da je bila depresivna zbog cele situacije sa kojom se suočila i da je pomišljala na razvod. Međutim, suprug joj je pomogao da prevaziđe šok i da ide dalje. 

- Pomislila sam: "Da li da se razvedem? Da li bi uopšte trebalo da budemo zajedno? Počela sam ponovo da razmišljam..a posle nekog vremena sam rekla: "Ne, ostajemo zajedno". Ne možemo ništa da uradimo povodom toga. Neću dozvoliti da se krv ispreči između nas - rekla je Selina za Pipl.

Ona je prvi put svoju priču objavila na TikTok-u u martu i video je postao viralan i sakupio je milione pregleda. Bilo je različitih mišljenja tiktokera.

- Drugari vas dvoje ličite -

- Ok, čim sam pogledala prvu fotografiju pomislila sam da su kao blizanci, identični -

- I odlučili ste da ostanete zajedno?? To je bolesno!-

- Ako mogu kraljevići možete i vi -

- Neke tajne treba da ostanu tajne- komentarisali su korisnici mreže.

 

Ona je navela u objavi da je i pored takvog saznanja, njena porodica dobro prošla u smislu da su deca potpuno zdrava i da imaju pravilan razvoj. 

Tiktokerka je u nastavku objave otkrila da su ona i njen suprug rođaci u 4. ili 5. kolenu i pozvala je ljude da urade DNK test sa svojim partnerom.

- Volim svog rođaka. Ne bih ga menjala ni na koji drugi način da sam slučajno udata za njega- naglasila je Selina.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)