Brak i veze

ŽELEO JE DA JE ZAPROSI NA NAJROMANTIČNII NAČIN, A USLEDIO JE ŠOK! Primio je udarac u glavu, a njena reakcija koja je usledila je tek zaprepašćujuća! (VIDEO)

Prijatelji ovog para, koji su u čudu posmatrali i snimali čitav događaj, poručili su "kako je to tek početak njegovih glavobolja".

08.04.2023 12:01

ŽELEO JE DA JE ZAPROSI NA NAJROMANTIČNII NAČIN, A USLEDIO JE ŠOK! Primio je udarac u glavu, a njena reakcija koja je usledila je tek zaprepašćujuća! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/proposals.video

Dame je jedva čekaju, a pojedine muškarce je na nju nekad teško naterati. Reč je o prosidbi. Događaju o kom devojke uglavnom maštaju od tinjedžerskog doba, zamišljajući to kao jedan od najromantičnijih dešavanja u životu, pa se često kasnije dešava da i njihovi izabranici pokušavaju da barem budu blizu onoga što su one zamišljale. Tako je i jedan mladić, želevši da bude spontan i da zaprosi devojku dok su bili na izletu i šetali voćnjakom, doživeo, u najmanju ruku, traumatično iskustvo. A evo šta mu se dogodilo. 

Naime, samo što je kleknuo i izvadio prsten dok je njegova devojka hodala ispred njega ne sluteći šta joj se sprema, dobio je po glavi, ali bukvalno. Ona je, ne mogavši da poveruje šta vidi kada se okrenula ka momku i misleći da se on zapravo šali, zafrljačila ka njemu jabuku, koju je u tom trenutku jela, i snažno ga udarila po glavi. Nesrećni, zbunjeni mladić se ostavši u čudu jedva zadržao na kolenima, ali je sve stoički izdržao. Međutim, tek onda je usledila devojčina šokantna reakcija. 

Printscreen/TikTok/proposals.video

Devojka je gađala momka jabukom ne verujući da je on prosi

- Jesi li stvarno ozbiljan? - pitala ga je ona u objavi, dok se u pozadini čuje smeh prisutnih.

Na sve to usta su joj bila puna jabuke, te je sve izgledalo daleko od romantičnog.  

- Da - odgovorio joj je mladić brišući čelo od ostataka jabuke.

U tom trenutku ona je zgrabila prsten i počela da ga posmatra pokušavajući da odgonetne da li je po sredi šala i da li je nakit pravi, a onda je vrisnula, počela da skače od sreće i nasrnula na dečka oborivši ga na zemlju. Na osnvu njene reakcije da se zaključiti da je taj događaj jedva čekala.

Video je naišao na smeh, ali i na ljutnju kod korisnika TikToka koji su rekli kako devojka ne poštuje svog momka i da mu već od sada zadaje glavobolje, ali bukvalno. 

- Verovatno je napravio mnogo grešaka, zbog toga je to učinio -

- To je prva u nizu mnogih glavobolja -

- Već je nepoštovan -

- Drži se, brate - 

- Kada bih dobila takav udarac rekla bih da se šalim - 

- Ovo izgleda kao da se on isuviše igrao - komentarisali su korisnici mreže.

I dok su muškarci napadali devojku tvrdeći kako je pokazala nepoštovanje prema momku i da bi oni na njegovom mestu razmislili da li bi joj dali prsten, žene su imale drugačije objašnjenje. Većina njih je rekla da je verovatno on nešto zabrljao ili da se na taj način često šalio sa njom pa ga ona sada ne shvata ozbiljno.

Bilo je i onih za koje je ovo bila jedna od najautentičnijih i najspontanijih prosidbi, pa su izrazili nadu da se iza ovakvog devojčinog poteza ne kriju negativne osobine i da je par u suštini srećan. Bilo je i onih koji su komentarisali da je evidentno da se njih dvoje vole i da je po sredi prava ljubav, međutim, kako su neki naveli, među muškarcima i ženama večito vladaju nesporazumi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)