Brak i veze

BILA JE S DEČKOM NA ROMANTIČNOM PUTOVANJU NA KRUZERU, a kada je on izašao iz kabine na kamerama je ugledala šok scenu! Stajao je tamo sa njom i uradio nešto nečuveno! (FOTO/VIDEO)

Kejla Gardner je sa sa svojim mnogobrojnim pratiocima na TikToku podelila kako je na bizaran način saznala da je dečko vara.

07.04.2023 14:01

BILA JE S DEČKOM NA ROMANTIČNOM PUTOVANJU NA KRUZERU, a kada je on izašao iz kabine na kamerama je ugledala šok scenu! Stajao je tamo sa njom i uradio nešto nečuveno! (FOTO/VIDEO)
TikTok-kayla.nicole.g

Korisnica TikToka Kejla Gardner je uhvatila dečka kako je vara, a video njegove prevare, kojoj se nije ni nadala, postao je viralan. Ona je sa prijateljima i dečkom uplatila putovanje kruzerom. Ono što nikome nije jasno, kao ni njoj samoj, jeste zašto savremeni brodovi imaju u svakoj sobi i na svakom koraku kamere koje snimaju putnike, i to u realnom vremenu. Ipak, upravo ta činjenica joj je pomogla da shvati sa kakvim je čovekom u vezi. Njen dečko joj je, naime, jednog dana rekao da treba da izađe na palubu kako bi nešto uzeo i da ga neće biti neko vreme. 

S druge strane, ona je ostala da odmara u sobi pre ručka. Ono čemu se nije nadala jeste da će videti na ekranu televizora svog dečka, ali ne tamo gde je rekao da će biti. Budući da je znala da je otišao nešto da kupi nije se previše uzbuđivala videvši ga na ekranu dok je čekala u sobi. Ipak, ono što je potom usledilo ju je sledilo. Bila je svedok njegove prevare. Sedela je sa prijeteljicom u kabini, kada je ugledala dečka.

TikTok-kayla.nicole.g

Prevaranta je prvo ugledala Kejlina prijateljica koja je bila sa njom u kabini 

- Šta će on na TV-u? Zašto se kamere uopšte nalaze na svakom koraku kao da smo u rijalitiju? Zašto kamere njega snimaju? Čekaj, gde to on ide, rekao je da će samo da kupi nešto! Ko je ta devojka pored njega? Šta oni to rade? - zapitala je devojka gledajući zapanjeno u ekran. 

Na daljem snimku vidi se njen momak kako prilazi jednoj devojci i grli se sa njom. Na kraju joj stavlja ruku na rame i više je nego očigledno da između njih dvoje ima mnogo više od pukog poznanstva na brodu. U jednom momentu ona mu pruža mobilni telefon, očigledno da bi on u njega ukucao svoj broj. 

Snimak je podeljen blizu 18.000 puta ima 1,5 miliona lajkova i na hiljade komentra. 

- Meni se od svega najviše sviđa njen stajling -

- Carica, genijalno je otkrila kako je vara -

- Ni u ludliu ne bih ovaj scenario zamisila -

- On čak nije ni moj dečko, a već sam se potresla -

- Samo hrabro, devojko, život je na tvojoj strani - 

- Izgleda da upravo iz ovih razloga te kamere i postoje! - glasile su samo neke od reakcija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)