Brak i veze

ŠEST MESECI JE PATIO ŠTO NE MOŽE DA JE VIDI UŽIVO, a onda je rešio da krene na šestočasovno putovanje! Nije ni slutio šta će da zatekne na drugom kraju Evrope! (VIDEO)

Iako su bili udaljeni skoro 4.000 kilometara jedno od drugog, mladi Francuz po imenu Valentin je rešio da sa Jermenkom Lijanom odigra na kartu sve ili ništa.

16.03.2023 14:01

ŠEST MESECI JE PATIO ŠTO NE MOŽE DA JE VIDI UŽIVO, a onda je rešio da krene na šestočasovno putovanje! Nije ni slutio šta će da zatekne na drugom kraju Evrope! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/lianaxvalentin

Da put do nečijeg srca pronalazimo na najneobičnije načine, pa i one koji se ne moraju objašnjavati, pokazuje i primer dvoje mladih koji su uprkos životu na različitim krajevima sveta našli način da se spoje. Valentin i Lijana su počeli da se dopisuju putem aplikacije za učenje još pre dve godine. Postali su dobri prijatelji koji razmenjuju mišljenje i jedno drugom prepričavaju svoj dan, da bi ubrzo shvatili da njihovi razgovori traju i po nekoliko sati, do duboko u noć ili čak do ranog jutra. 

Veoma brzo oboma je postalo jasno da su oni pored prijatelja, jedno u drugom pronašli i ljubav. Pošto su shvatili da su zaljubljeni zvanično su i bili u vezi i onlajn su negovali odnos dok je on živeo u Francuskoj, a ona u 4.000 kilometara dalekoj Jermeniji.

Kako je Tiktoker Valentin pokazao u jednom snimku sumirajući zajedničke trenutke, njih dvoje su pronalazili načine da održe ljubav organizujući onlajn sastanke, kupujući jedno dugom poklone koji su bili vidljivi samo putem kamere, ali ne i opipljivi. Ipak, ono najdragocenije što su oboje poklanjali bi dragoceno vreme.

Nakon 6 meseci izazova i dopisivanja, on je odlučio da svoju dragu konačno "upozna" licem u lice i to na njen rođendan, a evo šta se zatim dogodilo. 

Printscreen/TikTok/lianaxvalentin

Tiktoker je zaprosio devojku samo 11 dan od njihovog susreta u realnosti

Valentin je prešao dugačak put koji je trajao čak šest sati letenja avionom, ali uprkos umoru koji je osećao, sve je zaboravio kada je na jednom jermenskom aerodromu ugledao svoju dragu. Bacila mu se u zagrljaj ne odvajajući se dugo vremena od njega.

Kasnije je i sam Valentin priznao kako nije mogao ni da sanja da će tako nešto doživeti, te da je njegova izabranica bila sve još mnogo više nego što je ikada pomislio otkad ju je upoznao onlajn. 

- Iz Poljske sam i momka sam takođe upoznala preko iste aplikacije, čekam isti trenutak... -

- Napravite TikTok uparivanje za nas -

- Oh, tako mi je drago zbog vas oboje... -

- Sećam se kako je moja ljubavna priča počela i koliko sam novca potrošila na kraju na terapiju -

- To je divan osećaj - komentrisali su korisnici mreže.

Par je u kasnijim objavama pokazao da su svoju ljubav krunisali brakom. Naime, Tiktoker je devojku zaprosio 11. dan nakon njihovog prvog susreta, a veridbu je organizovao u njenoj zemlji koju je prvi put posetio. Kako bi iskazao ljubav prema svojoj devojci i njenoj porodici, Valentin je naučio njihov jezik.

Inače, on je ostao u Lijaninoj zemlji dok ona nije dobila vizu za Francusku, a onda su se zajedno preselili u Pariz, u svoj novi dom.

Recept za svoju vezu i ljubav opisuju kao međusobno poverenje i komunikaciju, kao i zabavu. Takođe, među njima nema tajni i svakodnevno izjavljuju ljubav jedno drugom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)