Brak i veze

PROSLAVLJALA JE DIPLOMIRANJE NI NE SLUTEĆI ŠTA DEČKO IZA NJE RADI, kada je videla fotografije umalo nije pala u nesvest od šoka (VIDEO)

Ovakvu prosudbu nije mogla ni da sanja.

14.03.2023 13:08

PROSLAVLJALA JE DIPLOMIRANJE NI NE SLUTEĆI ŠTA DEČKO IZA NJE RADI, kada je videla fotografije umalo nije pala u nesvest od šoka (VIDEO)
Printscreen/TikTok/hannahschibicreations

Bio je to poseban dan za Hanu Šibi koja je diplomirala i tog dana došla na uručivanje diplome. Devojka je sa svojim prijateljima pokušavala da ovekovči poseban i jedinstven trenutak, fotografišući se u dvorištu fakulteta. Kako je na sebi imala živopisnu odoru a dan je bio lep, Hana se slikala bezbroj puta sa osmehom na licu, znajući da će to biti prelepe fotografije i nezaboravne uspomene.

Printscreen/TikTok/hannahschibicreations

Nije ni snjala da će j momak zaprositi na dan diplomiranja

Međutim, nije ni sanjala da će fotografija zabeležiti još jednu uspomenu. Dok je pozirala svom fotografu, iza nje se u kadru pojavio njen momak sa transparentom "Hoćeš li se udati za mene?" U drugom momentu je izvadio prsten i kleknuo iza nje i opet pozirao fotografu.

Momak se odlučio na ovakvu specifičnu prosidbu želeći da podeli sreću sa svojom dvojkom kada je završila jedno pglavlje u svom životu i diplomirala, međutim, ona nije ni sanjala šta joj on sprema. Kako je bila zanesena celom situacijom i pod adrenalinom, uopšte ga nije primerila. Čak ni u momentu kada joj je drug pokazao sliku želeći da utvrdi da li joj se fotografija sviđa devojka nije ništa čudno primetila na njoj. Ipak momak je stpljivo stajao iza nje, klečeći sa prstenom osmehujući se sve vreme fotografu.

Snimak je pokupio 1,2 miliona sviđanja. Iako su neki bili oduševljeni celom ovom situacijom, druge stvari su izgleda privukle veću pažnju i bacile senku na prosidbu. 

- Nema šanse da ga nije videla -

- Kako nije osetila njegovu auru okolo?-

- Izvinite, da li je on bio toliko uzbuđen da je zaboravio da zakopča šlic na pantalonama?-

- Na kraju krajeva, dobila je diplomu - komentarisali su korisnici Tiktoka.

Komentarišući celokupnu situaciju za koju su neki rekli kako je isplanirana, većina je primetila da je momak pogrešno spelovao reč "udaj se" pa je pogrešio u slovu i umesto "marry" napisao "merry", što su mnogi okrenuli na šalu čestitajući Božić.

 

@hannahschibicreations Replying to @godlovesyouforforever Surprise Proposal! (Final part) #GenshinImpact34 #proposal #engaged #engagement #viral ♬ Send Me on My Way - Guy Meets Girl

 

Ipak, u drugom delu snimka devojka gledajući fotografiju shvata da je iza nje njen budući životni saputnik pa se šokirano okreće k njemu, dok on kleči i pokazuje prsten. Tiktokerka nije mogla da dođe sebi od šoka i iznenađenja ali je bez razmišljanja pristala. Uprkos tome momak je bio pedmet ismevanja zbog loše napisane "prosidbe" ali i otkopčanog cibzera na pantalonama, što je mnogima očigledno odvuklo pažnju od celokupnog događaja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)