Brak i veze

O OVOM VENČANJU BRUJI SVET: Da li je moguće da se mladoženja ovako pojavio, a tek dekoracija i specijalni efekti?! (VIDEO)

Snimak svadbenog veselja potpuno nepoznatog para uspeo je da ovih dana postane jedan od najgledanijih na internetu, ali da li s razlogom?

10.03.2023 13:01

O OVOM VENČANJU BRUJI SVET: Da li je moguće da se mladoženja ovako pojavio, a tek dekoracija i specijalni efekti?! (VIDEO)
Instagram-theweddingbliss

Pandemija koronavirusa je evidentno ostavila traga na venčanjima i proslavama, ali izgleda su se pojedinci u potpunosti finansijski oporavili. Jedan snimak venčanja, tačnije trenutak kada u svečanu salu ulaze taze mladenci je prikazan i na Instagramu i prikupio je više od 241.000 sviđanja, dok je pregledan skoro milion puta. Uobičajeno je da mlada, kao i roditelji budućeg bračnog para, ne štede na detaljima i dekoraciji kako bi pokazali svetu da je upravo njihovo veselje bilo najoriginalnije, a neretko i naskuplje. Često smo svedoci preteranog trošenja para na ukrašavanje sale u vidu stolica od satena, balona i cveća, dok su sve češći i formalni poklončići koji se specijalno pakuju i ostavljaju svakom pojedinačnom gostu pored tanjira.

Dekoracija cveća na stolovima, a pogotovo na mestu gde sede mlada i mladoženja košta pravo malo bogatstvo. Takođe, opšte poznato je da je venčanica ta kojoj buduća nevesta poklanja izuzetno mnogo pažnje.

Ipak par čiji se snimak širi društvenim mrežama otišao je i korak dalje. Na njemu se vidi mlada u raskošnoj venčanici princeza kroja, kao i mladoženja. Za razliku od neveste koja izgleda poput princeze, mladić, iako u odelu, nosi naočare za sunce. Njegova frizura je tek posebna priča, pa tako, ukoliko se bolje zagledate videćete da se on opredelio za polu-izbrijanu glavu i pletenicu na vrhu koja mu pada do ramena. Međutim, čak ni to nije ono što je svima bolo oči.

Instagram-theweddingbliss

Raskošno venčanje koje je ostavilo sve bez teksta

Prilikom ulaska para u prostoriji se ispuštala ogromna količina veštačke magle. Oni, pak, izgledaju kao da se to svakodnevno dešava i ne pokazuju nijedan znak oduševljenja. Dim se širio u vidu magle, pa su se mnogi u komentarima pitali kako su gosti uopšte videli mladence, dok verovatno ni za disanje nije bilo najprijatnije. Druga stvar koju su mnogi primetili jeste abnormalna količina cvetnih aranžmana, sveća, ukrasa i svega ostalog čime je sala bila ukrašena, a koja je najviše ličila na scenu iz nekog bajkovitog filma.

- Nabavite samo mašinu za izbacivanje dima! - glasio je samo jedan od ironičnih komentara na video-zapis.

Komentari koji su usledili uopšte nisu bili blagonakoloni prema toj vrsti ekscentričnosti i trošenja basnoslovnih cifara na toliku količinu prirodnog cveća koje će baciti za svega nekolikodana, ako ne i iste noći.

- Toliko nepotrebne dramatike -

- Teatralno i skupo, a nepotrebno -

- Gde su nestala tradicionalna venčanja? -

- Nisam znala da mi treba ova mašina za dim, ali razmotriću, pa možda se i ja ovako bogato udam! -

- Najviše mi smeta ovaj što snima mobilnim telefonom i upada u kadar! Ljudi, suzdržite se od snimanja i prepustite sve profesionalnom snimatelju, ne upropašćavajte venčanje! -

- Da li pokušavaju da obave ceremoniju vaskrsnuća ili se venčavaju, nije mi jasno? -

- Toliko dramatično, šta uopšte žele ovim ambijentom da dokažu i kome? -

- I dalje se sećam kada sam bila na venčanju gde se ovaj dim izbacivao, jezivo je smrdelo! -

- Vama je krivo što i vi niste imali ovako raskošno venčanje! Možda mlada nije htela čisto tradicionalnu svadbu, pa zašto da joj ne ispune želju ? - ređale su se podeljene reakcije. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)