Zanimljivosti

OVU TAJNU JELENA ĐOKOVIĆ JE VEŠTO SKRIVALA DO VENČANJA: Ovoj ženi je sve priznala u poslednjem trenutku, usledilo je iznenađenje! (FOTO)

Skoro deset godina kasnije svi pričaju o detalju sa venčanja jednog od najpoznatijih parova na svetu.

19.02.2023 15:01

OVU TAJNU JELENA ĐOKOVIĆ JE VEŠTO SKRIVALA DO VENČANJA: Ovoj ženi je sve priznala u poslednjem trenutku, usledilo je iznenađenje! (FOTO)
Instagram stories/printscreen- novak_djokovic_nolefam

Jelena i Novak Đoković ljubav su krunisali luksuznim venčanjem na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Tog leta 2014. godine svi svetski mediji pisali su o detaljima te gala proslave kojoj su prisustvovale neke od najvažnijih ličnosti iz sveta sporta i šoubiznisa. Danima se pisalo o svakom trenutku svadbene ceremonije koju su kontrolisali brojni pripadnici obezbeđenja.

YouTube/printscreen

Jelena i Novak Đoković venčali su se pre devet godina

Ipak, najviše pažnje privukla je mlada i njena zanosna venčanica. Jelena je blistala u lepršavoj beloj haljini, a njen trudnički stomačić nazirao se ispod belog platna. Da bi na dan svog venčanja izgledala baš onako kako je maštala, Jelena je dugo tragala za haljinom koja će je očarati. Međutim, na kraju je nije našla, već se obratila stručnjacima.

Prestižni magazin "Vog” tada je pisao kako je mlada na vreme krenula u potragu za haljinom iz snova, prvo preko interneta, a potom i po najpoznatijim salonima, ali da joj većina stilova nije odgovarala. Na kraju je u novembru 2013. godine pronašla zajednički jezik sa Sarom Barton, koja je dizajnirala i venčanicu Kejt Midlton. Njih dve su u razgovoru došle do toga kako bi trebalo da izgleda Jelenina najvažnija haljina u životu – korset haljina sa golim ramenima, bogato ukrašena ručnim radom. 

Jelena je otkrila da je u drugom stanju (Bartonovoj se to desilo prvi put otkako kreira za mlade), te da će na dan venčanja biti u šestom mesecu. Model je na narednim probama prilično izmenjen, tako da su ostali samo detalji od originalnog dizajna, a rezultat je nežna, bela haljina, ručno vezena svilom sa motivima leptira, nalik na Botičelijeva platna.

- Tražila sam da mi na venčanicu ušiju crvenu tračicu, srpsku tradicionalnu, protiv uroka - rekla je Jelena za Vog.

Skoro 10 godina od luksuznog venčanja govori se o toj venčanici koja je i narednih sezona ostala jedan od traženijih modela.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)