Brak i veze

TOKOM VENČANJA MLADE ODLAZE IZ SALE I ČINE ŠOKANTNU STVAR: Ovo je novi trend u svetu, da li biste se usudile da ga isprobate?

Svadbene ceremonije su ionako komplikovane, a mlade kao da su rešile da sve još malo začine.

31.01.2023 18:01

TOKOM VENČANJA MLADE ODLAZE IZ SALE I ČINE ŠOKANTNU STVAR: Ovo je novi trend u svetu, da li biste se usudile da ga isprobate?
tiktok/saltandlightevents

Organizovanje venčanja dovoljno je stresno za sve mladence, međutim, na dan veselja još ima mnogo toga da se obavi. Mlade sređuju frizuru, šminku i sprovodi poslednje pripreme kako bi zablistale na veselju. Neretko tokom ceremonije menjaju venčanice, pa iz "glomaznih" toaleta ulaze u nešto svedenije varijante u kojima bezbrižno mogu uživati do kraja večeri.

tiktok/saltandlightevents

Oduševljena mlada pristala je da učestvuje u najnovijem izazovu koji se širi mrežama

Kao da to nije dovoljno stresno, svetom je zavladao novi trend kojim se sve više devojaka priklanja. Naime, osim promena haljine mlade u toku venčanja menjaju i frizure. Nije reč o stilskoj promeni, već o dramatičnom skraćivanju kose. Na TikToku sve je više snimaka na kojima se može videti popularno "svadbeno šišanje". 

Nije poznato ko je pokrenuo taj krajnje neobičan trend, ali sudeći po broju snimaka na društvenim mrežama, devojke su oduševljeno prihvatile potpune promene stajlinga i to na svadbi

Jedna od njih je Atina Lotito. S obzirom na to da radi kao frizerka, Lotitova je bila svesna kakav efekat će postići. Poput mnogih budućih mladi i ona je puštala kosu mesecima pre svog venčanja i paralelno spominjala svojoj kolegici Aleks Braun da je duga kosa sve više umara. Tako je došla na ideju da je jednostavno ošiša na dan venčanja.

- Aleks je ionako bila zadužena za moju svadbenu frizuru i prisustvovala je venčanju pa je to bio idealan trenutak za obe da me ošiša na samoj svadbi - ispričala je mlada i objavila snimak šišanja na TikToku.

Za svoju novu frizuru, Lotitova je imala viziju moderne i jednostavne frizure, ništa preterano ili komplikovano. Odlučila se za popularnu lob frizuru koja je zahvaljujući njenoj kestenastoj kosi bila super kontrast beloj venčanici. Šišanje je trajalo oko 20 minuta, a odlučila je to uraditi odmah nakon slikanja za album, dok su gosti uz aperitiv čekali dolazak mladenaca na večeru.

- Obično nemam tremu pre šišanja, ali ovo mi se činilo tako posebno i kao velika odluka - priznala je ona i otkrila da su svi oko nje bili oduševljeni tim potezom.

Najburnije je reagova njen novopečeni suprug koji je, blago rečeno, bio šokiran. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)