Brak i veze

MLADA SE VUKLA PO PODU, PLAKALA I MOLILA GA DA JOJ OPROSTI! Mladoženja otkrio šokantnu istinu i ostavio je minut pred venčanje! (VIDEO)

Snimak koji je nastao tokom svadbene ceremonije u braku obišao je svet i pokrenuo salve komentara.

30.12.2022 11:05

MLADA SE VUKLA PO PODU, PLAKALA I MOLILA GA DA JOJ OPROSTI! Mladoženja otkrio šokantnu istinu i ostavio je minut pred venčanje! (VIDEO)
Printscreen/Kolaz/ /Tiktok/dansiwstv

Mnogim parovima bi dan venčanja trebalo da bude jedan od najlepših u životu i onaj koji će pamtiti zauvek jer su krunisali svoju ljubav. Tako je trebalo da izgleda i svečanost koju su organizovale porodice jednog mladića i devojke iz Gane, ali čini se da je pred samo izgovaranje njihovih venčanih zaveta i sudbonosnog "DA" mlada uprskala stvar, i to žestoko.

Naime, kako prenose britanski mediji, muškarac je tokom same svadbene ceremonije saznao da ga je mlada prevarila "poslednji put". Ona je navodno otišla da se vidi sa svojim bivšim dečkom dan pre venčanja, što je mladoženju totalno slomilo. Snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama prikazuje mladića koji odbija da sasluša mladu, dok ga on vuče, valja se po zemlji i plače. Nemila scena se odvijala na ulici u prigradskom gradu Kasoi u Gani. 

Izvor je rekao kako je neko od prijatelja obavestio mladoženju o tome šta je njegova voljena uradila što je dovelo do drame i incidenta. Razočaranog muškarca su pojedini svatovi pokušali da odgovore od toga da okrene leđa mladi, međutim, on je ostao pri svom. Mlada je, s druge strane, na sve načine pokušavala da privoli svog dragog da joj oprosti, ponavljajući kako voli samo njega. Molila je nesuđenog partnera da joj oprosti i da joj još jednu šansu.     

@officialnanaquame

This thing called marriage…hmmm

♬ original sound - officialnanaquame

Prema rečima izvora upućenog u čitavu stvar, mladoženja je ostao pri svojoj odluci, a mnogi su ga u tome i podržali na mreži.

- Bratstvo je ponosno na tebe brate -

- Osoba koja je rekla istinu mladoženji uradila je pravu stvar! -

- Bog neka blagoslovi osobu koja je upozorila mladoženju -

- Ovakve stvari se stalno dešavaju... ovo treba da bude upozorenje svim damama - komentarisali su ljudi na mrežama.

I dok je većina podržala mladoženju i njegovu odluku, u komentarima na drugim sličnim snimcima, koji su počeli da kruže TikTokom, bilo je i onih koji su dali podršku mladoj i poručili joj da ostavi mladoženju "jer je on na gubitku".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)