Brak i veze

ZAPROSIO DEVOJKU NA VENČANJU NJENE SESTRE: Mlada se taman spremala da baci bidermajer, a usledila je scena kojoj se malo ko nadao! (VIDEO)

Snimak koji je na TikToku za samo nekoliko dana sakupio 21 milion pregleda, izazvao je i ozbiljnu polemiku da li je u redu što je zaljubljeni par to učinio mladencima.

bySrećna republika

20.01.2023 16:01

ZAPROSIO DEVOJKU NA VENČANJU NJENE SESTRE: Mlada se taman spremala da baci bidermajer, a usledila je scena kojoj se malo ko nadao! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/chiolafilms

Mnogi ljudi nikada ne bi zaprosili nekoga na nečijem venčanju, međutim, ima onih koji u tome ne vide nikakav problemSnimak deveruše koja je zaprošena dok je bila na svadbi svoje sestre, podstakao je raspravu na internetu o tome da li je ona "ukrala" svu pažnju koja je, kako se očekivalo, trebalo da bude usmerena samo na mladence.

Međutim, ono što je mnoge iznenadilo jeste da je mlada sve to znala i očigledno je učestvovala u kovanju plana s partnerom svoje sestre. Takođe, pristala je da on za trenutak kada će romantično kleknuti pred svoju dragu odabere baš onaj kada je ona kao mlada trebalo da grupi devojaka baci bidermajer. Ipak, umesto da to uradi, mlada se okrenula ka devojkama, teatralno im prišla i svojoj sestri pružila bidermajer. Istog trenutka se ispred plavokose deveruše pojavio i mladić koji je kleknuo i izvadio prsten.   

- Očigledno mladina sestra nije imala pojma da se ovo sprema - stoji u opisu videa.

 

@chiolafilms Sister of the bride had no idea this was happening!!! #surpirseproposal #bouquettoss #shesaidyes ♬ original sound - ChiolaFilms

 

Na TikTok snimku, koji je objavljen pre samo nekoliko dana i otad je već sakupio 21 milion pregleda, vidi se koliko je deveruša bila zbunjena, a zatim i koliko je oduševljenje doživela. Nije mogla da sakrije suze. Nakratko je sakrila lice dlanovima pre nego što je brzo klimnula glavom i rekla: "Da". Njena sestra, mlada, ubrzo potom je zagrlila verenike

Pojedini korisnici TikToka nisu mogli da zadrže svoje nezadovoljstvo takvim scenariom.

- Ne! To se jednostavno ne radi na tuđim venčanjima - napisala je jedna korisnica.

- O, ne! Bez obzira na to što je mlada to odobrila, meni je to nepoštivanje mladenaca - komentarisala je druga, dok je treća dodala: "Ne pada ni napamet da s nekim delim svoj dan."

Drugi su, ipak, mislili da je to bio dirljiv trenutak između sestara. 

- Zašto ste svi tako negativni? Meni je divno što je mlada podelila taj trenutak sa svojom sestrom - glasio je jedan od takvih komentara. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)