Brak i veze

ONA SE UDAJE NA PRAGU DEVETE DECENIJE I TO U BELOM: Šokiraće vas ko joj je izabranik! (VIDEO)

Tiktokerka Deni Džeferson je sa čitavim svetom podelila neobičnu ljubavnu priču svoje bake koja je nedavno napunila 80 godina, ali živi život punim plućima.

07.04.2023 13:01

ONA SE UDAJE NA PRAGU DEVETE DECENIJE I TO U BELOM: Šokiraće vas ko joj je izabranik! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/theonlydanij

Venčanju se raduje svaka žena. Taj događaj predstavlja prekretnicu u životu, kao i jedan od najradosnijih trenutaka koji partneri dele sa svojim najbližima. Mlada je po nekoj ustaljenoj praksi žena mlađih godina, recimo u dvadesetim ili tridesetim, međutim, nije isključeno i da bude i starija. Ipak, složićete se da je krajnje nesvakidašnje da budete gost na venčanju neke bake, ali i to se može desiti, i to ne bilo kakve bake, već one koja je na pragu devete decenije života. 

Deni Džeferson je na svom TikTok nalogu podelila trenutak kada se njena baka priprema za svoj najlepši dan. Naime, kako je u objavi navela Tiktokerka, starica ima punih 80 godina i udaje se, ni manje ni više nego za svog 20 godina mlađeg partnera. Starija gospođa se u objavi pojavljuje u top beloj venčanici koja prati liniju tela sa izrezom sa strane. Na nogama ima sandale, a vidno je da odiše samopouzdanjem kao da je u 30-im godinama.

Printscreen/TikTok/theonlydanij

Baka je ostavila sve bez teksta pojavivši se u izazovnoj, uskoj haljini

U snimku, unuka od svoje bake traži da napravi još jednom okret i prošeta pred njom kako bi bile sigurne da je sa haljinom sve kako treba. Njena stilistkinja joj sugeriše da zatvori oči, zamisli sebe u budućnosti i šta želi i da ih nakon toga otvori držeći zvonce u rukama. Baka je bila vidno srećna i zadovoljna celim tokom situacije i jedva je čekala da stane pred matičara

- Baka izgleda bolje u 80-oj od mnogih od nas koji smo u 40-im - 

- Rastura u potpeticama sa 80 godina! Bravo, bako! -

- Ona ima 80 godina? Ona je neverovatna! -

- To je neverovatno! Možeš početi uvek iznova i imati momka iz snova u bilo koje vreme! Divno! -

- To znači da još mogu čekati - komentarisali su oduševljeni korisnici mreže.

Mnogi su bili šokirani zbog toga što ta vremešna žena  hoda na štiklama, ali je njena unuka otkrila da ih baka oduvek nosi, pa čak i po kući. Takođe, većinu je interesovalo kako izgleda njen 20 godina mlađi verenik, pa je unuka ubrzo objavila snimak sa njim pokazavši da je njena baka "upecala" i te kako zgodnog muškarca.

@theonlydanij Replying to @savanahkat still cant believe @glamgrandma is getting married 🥹 #fiancé ♬ Level Up - Ciara

Džefersonova je u jednom od videa objasnila kako se njena baka udala za njenog dedu sa 18 godina, ali da je sticajem nesrećnih okolnosti on izgubio život i da se otad njena baka nije udavala. Suočavala se sa raznim zdravstvenim problemima iz kojih je na kraju izašla kao pobednik, a njen sadašnji verenik joj je nekadašnji komšija. Nakon što ga je napustila supruga utehu je pronašao u Tiktokerkinoj baki i otad su par.

Mnogi su komentarisali kako su njih dvoje jedno za drugo i da ona čak izgleda mlađe. Budući da je baka vedrog duha svi su joj odali priznanje da zaslužuje sreću, naglasivši još da je ta vremešna žena dokaz da se prava ljubav može pronaći čak i u poznim godinama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)