Brak i veze

POKUŠALA JE DA ZAVEDE SUPRUGA PLESOM U NEGLIŽEU: Ono što je potom usledio niko nije mogao ni da pretpostavi, ŠOK! (FOTO/VIDEO)

Snimak jednog para u srednjim godinama izazvao oduševljenje na društvenim mrežama, ali i šok, budući da se niko nije nadao takvom ishodu.

04.04.2023 11:01

POKUŠALA JE DA ZAVEDE SUPRUGA PLESOM U NEGLIŽEU: Ono što je potom usledio niko nije mogao ni da pretpostavi, ŠOK! (FOTO/VIDEO)
instagram-printscreen

Brak i duge veze mogu da budu vremenom monotoni, pa jedan od partnera mora da preuzme inicijativu. Ukoliko je žena ta koja je primetila da se nije posvetila suprugu dugo, on će biti krajnje iznenađen njenim novim poduhvatom, što je bio slučaj i sa jednom damom čiji je snimak za kratko vreme postao hit na društvenim mrežama. Žena se, naime, specijalno pripremila sa očiglednom namerom da zavede supruga, pa je na sebi ima svileni, kratki crni bademantil i kosu skupljenu u rep, dok je ispod bila potpuno gola. 

Njen suprug se očigledno tom scenariju nije nadao jer je opušteno sedeo na kauču u majici za spavanje i šortsu, a onda je odjednom primetio da je supruga počela da ga zavodi senzualnim plesom. Istog trenutka kada je shvatio o čemu se radi ostavio je telefon po strani, a očigledno je bio toliko srećan što će, kako je očekivao, završiti sa njom u krevetu da je od oduševljenja počeo da tapše poput deteta.

Ono što je usledilo niko nije mogao ni da pretpostavi.

instagram-printscreen

Iznenadila je muža atraktivnom odevnom kombinacijom i senzualnim plesom 

Žena je nastavila da zavodljivo pleše, a potom i da vrti glavom pošto je raspustila kosu. Međutim, u tom trenutku joj se iznenada zavrtelo u glavi i suprug ju je odmah pridržao shvativši da je planirala da ga zavede, a umesto toga umalo nije pala u nesvest.

- Budite senzualne i posle četrdesete - stoji u naslovu videa, koji je dobio više od 55.000 sviđanja i na hiljade komentara.

Jedan od prvi komentara bio je upravo od atraktivne dame sa snimka. 

- Ko se još prepoznaje ovde? Verovatno sam tada imala nizak pritisak ili neko od hroničnih stanja kojih je posle četrdesete više nego mnogo na listi - dodala je ona.

Usledili su i mnogobrojni odgovori. 

- Posle četrdesete nema potrebe za akcijom, samo treba ubediti i svog muža u to -

- Kako da ne, šta mislite koga je prevario ovaj par sa vidno jakom hemijom? -

- Dobro kad vas nije ukočila i kičma, ali polako, doći će i to na red sa 50 ili 60 godina -

- Posle četrdesete samo bez naglih pokreta! -

- Da ne pominjemo i bol u kolenu -

- Obožavam vas dvoje! - ređale su se reakcije. 

Inače, učestala glavobolja, vrtoglavica, zaboravljanje, poremećaj se*sualnih funkcija, umor, anksioznost i razni drugi simptomi posle 40-e godine najčešće se vezuju upravo za centralni nervni sistem. Odjednom se pojavi glavobolja, nekad vrtoglavica, pa zaboravljanje, pa svi ostali simptomi.

Vrtoglavica se može pojaviti ako ustanete prebrzo ili posle nekoliko čaša vina, ali ako primetite da se redovno dešava potrebno je uraditi neurološki pregled. Ona bi, kao i glavobolja, mogla ukazivati na razne druge komplikacije. Sreća je da su svi ostali razlozi češći, kao što je neispavanost, anksioznost, dehidratacija, loša cirkulacija ili migrena.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)