Brak i veze

OVO NIKO NE BI ŽELEO DA MU SE DESI NA VENČANJU: Mladoženja je sve uništio jednim potezom (VIDEO)

Mladencima nije bilo do smeha ali je cela situacija prilično nasmejala javnost.

06.04.2023 11:00

OVO NIKO NE BI ŽELEO DA MU SE DESI NA VENČANJU: Mladoženja je sve uništio jednim potezom (VIDEO)
Printscreen/TikTok/wooglobe

Venčanje je trebalo da bude jedan od onih trenutaka koje će zauvek pamtiti, međutim, dvoje mladenaca će ovaj dan želeti da što pre zaborave. Kao što većina iščekuje da na venčanju uživa u najlepšim trenucima i ovekoveči ih fotografijama, dvoje novopečenih supružnika želelo je da ispozira na originalni način.

Printscreen/TikTok/wooglobe

Iako su želeli da to bude najlepša fotografija mladenci su završili u blatu

Pronašavši autentično mesto, ruralnu periferiju, gde je bilo blata i vode, njih dvoje su želeli da fotografije budu neuobičajene tako što će mladoženja noseći mladu u naručju pokušati da pređe baricu. Naoružan optimizom i dobrim raspoloženjem, mladoženja je pokušao da podigne svoju dragu a onda je izgubio ravnotežu. Dok je pokušavao da se održi na nogama sa svojom budućom suprugom, koja je bila u predivnoj beloj venčnici, ipak je poklekao. U jednom trenutku mladenci su se našli u bari i blatu šokirani time šta se desilo, a mladina venčanica je bila potpuno uništena.

U opisu snimka koji kruži internetom, a gde su mladenci imali nesrećan slučaj prilikom fotografisanja, piše "i tako sam je upoznao...".

Nezgodna situacija dvoje mladih ljudi prilično je nasmejala tiktokere koji su rekli da je ovo sjajna ideja za dobru fotku.

- Ne znam zašto su to uradili blizu bare i blata -

- Kladim se da su fotografije nezaboravne-

- Razvedeni pre nego što su se i venčali -

- Mislim da smo svi videli šta će se desiti i pre nego se desilo -

- Nadam se da nije iznajmila venčanicu - šalili su se tiktokeri nakon što su pogledali snimak.

 

U komentarima koji su se nizali ispod snimka, bilo je dosta onih koji su komentarisali kako se nadaju da mladina haljina nije toliko skupa i da je obučena samo za potrebe fotogrfisanja. Većina je pretpostavila da su mladenci bili spremni na ovakve neprdviđene okolnosti.

Međutim, većina je komentarisala da je neuspešni potez mladoženje verovatno razočarao mladu i da njihov brak ne obećava mnogo. 

Kakav god ishod situacije bio, snimak je zabavio sve a sudeći po izrazu lica mladenaca i njima je izmamio osmeh.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)