Brak i veze

PRED ŽENOM JE POZVAO MAJKU I POŽALIO JOJ SE KAKO MU JE KUĆA PRLJAVA: Reakcija njegove supruge je urnebesna, šta biste vi uradile? (VIDEO)

Ovaj video snimak izazvao je žestoke reakcije na mreži.

31.03.2023 18:01

PRED ŽENOM JE POZVAO MAJKU I POŽALIO JOJ SE KAKO MU JE KUĆA PRLJAVA: Reakcija njegove supruge je urnebesna, šta biste vi uradile? (VIDEO)
Printscreen/TikTok/angieandshane

Zajednički život partnera je nešto u čemu oni treba da uživaju i trude se da to vreme ispune lepim stvarima i trenucima. Tako je i jedan muškarac rešio da se malo našali sa svojom ženom. Naime, prašinu je podigao njegov potez da pozove svoju majku tražeći od nje uslugu čišćenja njihove kuće i to pred suprugom. Sve ne bi bilo toliko strašno da on nije naglasio kako njegova žena loše čisti i "kako im je zato sve neuredno". 

Printscreen/TikTok/angieandshane

Čovek je pozvao majku telefonom kako bi se požalio na suprugu i to pred njom, dok ona nije ništa slutila 

- Hej, sve je u redu. Samo želim brzo da te pitam. Da li si sutra slobodna? Da li možeš doći da očistiš našu kuću? Endži će biti na poslu, a i inače ne čisti dobro pa sam pomislio na tebe - rekao je on ozbiljnim tonom dok je žena šokirano gledala u njega ne verujući sta čuje.

Iz nje je izletelo. 

- Definitivno se šališ - zbunjeno je izustila dok je u rukama još držala nož i avokado, budući da je očigledno u trenutku "spornog" poziva pripremala hranu. 

Iako je pokušavala da na osnovu izraza lica svog muža shvati da li se on samo šali, to joj nije pošlo za rukom. Delovao je više nego uverljivo. Zato je pokušavala nešto da kaže, ali svaki put ju je suprug zaustavio

- On se sada šali sa vama. Ja čistim sve vreme i jedino što radim je da čistim - pokušavala je da dobaci žena.

Muškarac je zatim objasnio majci da njegova žena čisti, ali da to ne radi kao ona, pa je objasnio da za neka mesta u kući "gotovo da nije ni čula da treba čistiti".

- Pa ja to mogu da završim za dva sata - rekla je samouvereno majka sinu.

Iako je pokušavao da se suzdrži i izgura celu priču do kraja, nije uspeo. U jednom trenutku je počeo da se smeje i otkrio je da je u pitanju šala koju je smislio za suprugu. Iako je njena reakcija bila krajnje blaga, korisnici TikToka nisu bili nimalo oduševljeni.

- Gde spavaš tokom noći? - 

- Moja žena bi rekla "da, u redu, dođite da očistite našu kuću" -

- Taj smeh... bolje trči - 

- Hej, čoveče, želimo dokaz da jos dišeš -

- Neka ide da živi sa mamom -

- Ja nisam sigurna da bih spustila to hladno oružje - 

- Razvedeni - komentarisali su korisnici mreže.

Muškarac je objasnio da je i njegova majka učestvovala u šali, što je malo ublažilo komentare. Iapk, mnoge žene su se osetile potrebu da zaštite njegovu suprugu, rekavši da bi muškarci trebalo malo više da cene svoje žene i ono što one za njih svakodnevno čine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)