Brak i veze

NA DAN VENČANJA DO MLADE JE DOŠAO POKLON OD MLADOŽENJE, ALI ON NIJE BIO ZA NJU! Pala je u stolicu i briznula u plač kada je videla šta je ispisano na poruci! (VIDEO)

Obučena u prelepu venčanicu mlada je čitala poruku svog budućeg supruga Terija i brisala suze s lica

28.03.2023 16:01

NA DAN VENČANJA DO MLADE JE DOŠAO POKLON OD MLADOŽENJE, ALI ON NIJE BIO ZA NJU! Pala je u stolicu i briznula u plač kada je videla šta je ispisano na poruci! (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/kayrae.e

Kejla Rej bila je presrećna na dan svog venčanja. Blistala je u prelepoj beloj venčanici i pred sam odlazak pred oltar uzela je poklon koji je pripremio njen budući suprug Teri.

Međutim, po poruci koja je bila uz kutijicu sa nakitom shvatila je da dar uopšte nije namenjen njoj već nekom drugom. Kejla je od šoka pala u obližnju stolicu i rasplakala se, a taj emotivan trenutak podelila je sa svojim pratiocima na Tik Toku. 

Emotivna poruka

Držeći u rukama kutiju za nakit u kojoj je bila narukvica Kejla je čitala poruku dok su se niz njeno lice slivale suze. 

- Za naše prvorođenče. Ovo je spremljeno za tebe na dan venčanja mene i tvoje majke 2023. Želeo sam da ti poklonim nešto što će trajati godinama i što ćeš nositi na dan kada ti kreneš do oltara... - čitala je Kejla boreći se sa suzama.

Na snimku se vidi kako joj suza suzu stiže dok ona drži maramicu u rukama pokušavajući da do kraja pročita poruku.

- Trenutno ne znamo kako izgledaš, kako izgleda tvoj osmeh, jesi li duhovita kao tvoj tata ili dosetljiva kao tvoja mama, ali znamo u ovom trenutku, danas, da si voljena beba jer ćemo te imati kao produžetak naše ljubavi - pročitala je nevesta pokušavajući da obriše suze s lica.

Nije odolela, već se odmah obratila budućem suprugu.

- Ovo je tako divno! Toliko sam se raznežila - uspela je da izusti ona. 

Ovaj video snimak je postao viralan, a pogledalo ga je više od šest miliona ljudi.

Prava ljubav

Usledili su brojni komentari Kejlinih pratilaca koji nisu krili oduševljenje gestom njenog supruga.

- Ovo je neverovatno, tako nežno i pažljivo - 

- Slika prave ljubavi i najlepši početak braka - 

- I ja sam bila na ivici suza kad sam ovo videla. Toliko romantično i nežno, znak neizmerne ljubavi - 

- I ja želim da se udam za jednog ovakvog muškarca jednog dana - 

- On je spreman da svoj život podeli sa tobom. Budi srećna što si našla ovakvog muškarca za muža - bili su samo neki od komenatara na mrežama.

U odgovoru na postavljene komentare Kejla je rekla da su je pismo i poklon supruga toliko raznežili i rasplakali da joj se razmazala kompletna šminka.

- Morala sam ponovo da se našminkam posle ovoga, ali mi nije žao. Ovo je bio neočekivani i prelep dar na dan našeg venčanja - dodala je Kejla.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)