Brak i veze

STALA JE PRED MATIČARA A ONDA JE POČELA DA SE TRESE I SKIDA VENČANICU: Osetila je žmarce po kičmi a onda su svi šokirano shvatili šta dešava, o mladoženjiinoj reakciji svi govore (VIDEO)

Sam čin venčanja trebalo bi da se pamti do kraja života, ali ovi mladenci i njihovi gosti verovatno nikada neće moći da zaborave jednu scenu koja je pretila da uništi sve.

21.03.2023 17:05

STALA JE PRED MATIČARA A ONDA JE POČELA DA SE TRESE I SKIDA VENČANICU: Osetila je žmarce po kičmi a onda su svi šokirano shvatili šta dešava, o mladoženjiinoj reakciji svi govore (VIDEO)
Instagram-people

Dan venčanja trebalo bi da bude nezaboravan trenutak za sve, a pogotovo za mladu i mladoženju. Toalete se specijalno biraju upravo za ovu priliku, kompletna dekoracija stolova, dok su sve oči usmerene u mladence koji će pred matičarem izgovoriti sudbonosno "da". Ipak, nepredvidive situacije se neprestano dešavaju, a u to se uverila i jedna mlada koja je do detalja isplanirala svoj čin venčanja, ili se to njoj bar činilo.

Instagram-people

Venčanje je počelo uobičajenim tokom

Ona je imala dugu romantičnu venčanicu koja je bila u vidu bele čipke, napred je imala srcolik izrez i široke bretele od čipke, dok su leđa bila cela zatvorena prozirnim tilom i čipkom koji su venčanicu zakopčavali najistnijim dugmićima, kojih je na prvi pogled bilo mnoštvo. Kako to obično biva, da bi venčanica mladi savršeno pristajala nije isključeno i da se ona na pojedinim mestima i dodatno ušije, pa je prava misterija kako uopšte nevesta ulazi u nju, a još veće pitanje je kako će izaći iz nje na kraju svadbene svečanosti. 

Na snimku koji kruži Instagramom vidimo mladu koja je na sve mislila i vidimo je kako stoji uz kompletnu šminku, frizuru u vidu niske opuštene punđe. Ona se drži za ruke sa mladoženjom i to u trenutku kada treba da ponavlja matičarkine reči posle kojih sledi i zvanično sklapanje braka. Međutim, u trenutku dok je matičarka izgovarala reči koje je mlada trebalo da ponovi, ova nevesta je primetila kako joj žmarci podilaze kičmom. Možda je na trenutak pomislila da su to živci, trema, nervoza, vrućina, znoj, tek ona počinje u predelu leđa mahnito da rasteže haljinu, dok matičarka prekida obred venčanja i pokušava da pomogne ovoj devojci.

Matičarka se suočava sa nimalo prijatnom situacijom shvativši da je unutar leđa haljine koja su tik pripijena uz telo neveste zapravo uletela buba. Nije jasno da li je pčela, osica ili stršljen, ali svakako nešto veliko što leti i može da nezgodno ubode budući da ga nije bilo svejedno ni uhvatiti niti izbaciti iz haljine. Matičarka, mladoženja i još poneki član familije je odmah priskočio u pomoć, ali izgleda da je pametna pčelica skliznula skroz do predela struka. Budući da mnoge haljine za neveste imaju brushaltere koji su ušiveni u samu haljinu ili koji uopšte i ne postoje budući da je sama haljina popout korseta, osećaj ogromne pčele koja gamiže po telu spremajući se za ubod i to u trenutku kada treba da se izgovori sudbonosno "da" je još gori.

Mlada se trudi da ne paniči, ali po izrazu lica može se videti da joj nimalo nije svejdeno. Ona nepomično stoji i čeka da se desi čudo koje će je spasti. Mladoženja uz pomoć veštih ženskih ruku pokušava da otkopča minijaturne dugmiće na leđima haljine, dok na kraju svi od te zamisli odustaju budući da pčela ide sve više ka dole. Mladoženja je taj koji je spasao situaciju, tako što je ipak uspeo da zavuče ruke maltene do struka golog tela svoje neveste i izvuče nepoželjnog gosta. Po načinu na koji je izbacio pčelu vidimo da ona nije bila ni mala ni zanemarljiva, a moguće je da je bio i stršljan. Mlada je najzad bila spasena i ceremonija venčanja je mogla da se nastavi. 

- Dan venčanja svake mlade bi trebalo da bude nezaboravan, ali mislimo da je ovaj snimak ove mlade odneo pobedu - stoji u opisu snimka koji je na Instagramu dobio 72.000 sviđanja i to svega za dan, a preneo je pomagazin People

 

 

- Bila je tako lepa mlada, čak je i pčela pomsilila da je cvet -

- Ovo je primer pravog partnerstva, ovaj par je svim snagama radio kao jedno i zato su u startu smislili način da reše problem, imaće sreće i na duge staze -

- Mlada je tako smirena i sigurna u rukama svog budućeg supruga, blagoslovena bila -

- Ovaj muškarac je šaptač pčelama garant -

- Je li to mladoženja u ljubičastoj košulji i farmerkama? -

- Moju prijateljicu je na dan venčanja ubola pčela i niko nije znao zbog čega se tako kreće, čak je imala i alergijsku reakciju. Na kraju je na to mesto istetovirala reči "Budi moja?" -

- Pčela znači sreću, tako da se ovo dvoje nikad neće razvesti i imaće lep brak -

- Ovaj mladi par garant živi na selu. Samo bi čovek koji je svakodnevno u kontaktu sa pčelama svesno rukom zgrabio pčelu i izbacio je iz haljine -

- Mladoženja je spasao celu stvar kada je golih ruku uhvatio stršljena i spasao nevestu kao da to radi svakodnevno - bili su samo neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)