Zanimljivosti

ISPLIVAO DOKAZ KAMILINOG PAKLENOG PLANA: Objavljen snimak užasa koji je uradila Dajani tik pred venčanje, javnost u šoku! (VIDEO)

Najpoznatija britanska ljubavnica i buduća kraljica nikada nije birala sredstva da dođe do trona.

16.03.2023 09:10

ISPLIVAO DOKAZ KAMILINOG PAKLENOG PLANA: Objavljen snimak užasa koji je uradila Dajani tik pred venčanje, javnost u šoku! (VIDEO)
Tanjug/AP

Kamila Parker nakon ustoličenja kralja Čarlsa III, koje je planirano 6. maj ove godine, i zvanično će postati supruga-kraljica Engleske. Put do ove prestižne titule ona je decenijama strpljivo krčila. Iako je opšte poznata afera koju su ona i budući vladar engleske imali, sada polako isplivava sve više detalja.

Tanjug/AP

Kamila i Čarls godinama su bili ljubavnici

Jedan snimak koji kruži Tiktokom najbolje pokazuje koliko je Kamila bila surova u pokazivanju svoje privrženosti Čarlsu kao i tome da je njegov braka sa princezom Dajanom samo puka formalnost. Naime, na snimku se vide Dajana i Čarls kako idu do oltara na njihovoj svadbenoj ceremoniji, a samo nedaleko od njih stoji Kamila. Osim što je bez sramote prisustvovala ovom činu, ona se na venčanju pojavila sva u belom tek da pokaže Dajani još jednom gde joj je mesto.

Korisnici na društvenim mrežama komentarisali su ovaj sraman potez.

- Zamislite Dajanin izraz lica kada je videla Kamilu u belom na svom venčanju?-

- Jadna Dajana, nikada nije imala šanse za sreću -

- Kamila ne preza ni od čega-

- Zamisli da se ljubavnica tvog muža pojavi na venčanju i to kao da se ona odaje?

- Nikada mi neće biti jasno zbog čega je Čarls izabrao Kamilu pre Dajane?- samo su neki od komentara na objavljen snimak.

 

Podsetimo, osam godina nakon tragične pogibije princeze Dajane, Kamila i Čarls su rešili da ozvaniče svoju višedecenijsku ljubav. Oni su se 2005. godine i zvanično venčali na opšte oduševljenje tadašnje kraljice Engleske Elizabete II.

Ljubavna veza princa Čarlsa i Kamile Parker Bols bila je godinama javna tajna. Upoznali su se davne 1970. godine, ali dužnost je prestolonaslednika, koji je tada bio u ratnoj mornarici, ubrzo odvela na more, dok se Kamila udala za armijskog oficira Endrua Parker Bolsa. No, kontakt nikada nisu prekidali, a priča se da je Kamila lično odobrila Čarlsov brak sa Dajanom.

 

 

Nevesta je ubrzo posumnjala da je suprug vara sa Kamilom, a Čarls je, kasnije, u jednom televizijskom intervjuu na pitanje da li je bio veran u braku, ovako odgovorio:

-Jesam, sve dok nije bespovratno propao. Oboje smo bez uspeha pokušavali da ga spasimo - govorio je Čarls.

Posle razvoda kraljevskog para, tačku na svoj brak stavila je i Kamila i od tada su ljubavnici počeli da se, diskretno, zajedno pojavljuju u javnosti. Tragična smrt princeze Dajane primorala je, međutim, Čarlsovu pratilju da se ponovo povuče u senku.

Prelomna je bila 1999. godina, kada je Kamila prvi put srela Čarlsove sinove prinčeve Vilijema i Harija. Od tada sa manje ili više intenziteta traje propagandna kampanja za njenu rehabilitaciju i eventualnu udaju za prestolonaslednika.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Realno

16.03.2023 06:06

Britanija republika!