Vesti Ko je SRPSKI PRINC koji se oženio u Španiji: Savršenih manira, obrazovan i strastven u svemu što radi, ma srpski zet za poželeti! 11:58
Zanimljivosti Najmlađi sin KARAĐORĐEVIĆA se oženio: Aleksandar se zaljubio u doktorku Vesnu - ovo su detalji dva venčanja (FOTO) 11:23
Strast Najbizarniji bračni zaplet: Supruga me je prevarila sa svojim šefom, a onda sam ja oženio njegovu ćerku! 22:00
Vesti Pomahnitala mlada izbacila deverušu sa zajedničkih fotografija, OVAKVU poruku vam ni neprijatelj ne bi poslao! 21:00
Vesti Pijani kum mi je uništio venčanje, prvo smo mu oteli mikrofon tokom zdravice, ali onda je usledila KATASTROFA! 21:15
Zanimljivosti Kijanu Rivs u tajnosti izgovorio sudbonosno "da": Aleksandra mu donela mir posle teških tragedija 13:35
Ispovesti Bila sam OPSEDNUTA intimnim odnosima, a onda sam upoznala muškarca koji je čuvao NEVINOST - završilo se neočekivano! 22:15
Vesti Zbog onoga što je gošća donela na venčanje, mladoženjina majka POLUDELA: "Izgledaš kao beskućnik, OBRUKALA SI NAS SVE" 11:50
Brak i veze Nepoznat muškarac je upao na našu SVADBU: Tek posle 4 godine je otkriveno ko je stvarno on i ne mogu da dođem sebi 08:20
Vesti Budi moj vafl! Mladoženja napravio mega lapsus usred venčanja, mlada se skoro srušila od smeha (VIDEO) 17:40