Ispovesti "NOĆ PRED VENČANJE VIDELA SAM PORUKE BUDUĆEG MUŽA": Nastao je muk, a onda je pala - odlučila se da uradi nešto nezapamćeno, svatovi su u ŠOKU gledali! 14:39
Brak i veze SKANDAL U EMISIJI "BRAK NA NEVIĐENO": Dok je išla ka oltaru ON se okrenuo i kad je videla šta ima u ustima, umalo nije pala, usledila je DRAMA! (VIDEO) 13:15
Vesti MLADA JE POTROŠILA NA HILJADE DOLARA NA FOTOGRAFIJE S VENČANJA: A kada ih je pogledala, ostala je paralisana od šoka zbog onog što je ugledala! (VIDEO) 13:10
Brak i veze IAKO DELUJU KAO REGULARAN PAR, kad malo bolje pogledate videćete nešto šokantno: Jedan njihov video pregledan je 600.000 puta! (FOTO) 17:20
Brak i veze PET MINUTA PRE VENČANJA MLADOŽENJA JU JE UHVATIO ZA RUKU I OTKRIO ISTINU O SEBI: Mlada je plakala kao kiša, svi su zanemeli! (FOTO) 16:45
Vesti CEO REGION BRUJI O OVOJ BOSANSKOJ SVEKRVI: Kada je njen sin na svadbi nahranio tortom svoju izabranicu usledila je reakcija kojoj se niko nije nadao! (VIDEO) 12:30
Vesti OVI DATUMI SU STROGO ZABRANJENI ZA CRKVENO VENČANJE: Pravila su jasna, ali ovo pitanje izazvalo je BUNT! 06:45
Moda ČITAV SVET PRIČA O VENČANICI MLADE IZ PRIŠTINE: Sve je bilo ok dok nije zaljuljala kukovima, dekolte se otvorio, šlic rastvorio, a kad se okrenula - ŠOK! 16:01
Ispovesti PREVARILA ME JE 6 SATI POSLE SVADBE, NA SEBI JE JOŠ IMALA VENČANICU: Ali tu nije bio kraj, stala je pred mene i tražila mi nešto zbog čega se umalo nisam srušio! 22:30
Brak i veze U VEZI SU 4 GODINE, VERILI SU SE I NIKAD SE NISU POLJUBILI: Jedva se suzdržavaju, jedino je OVAJ dodir dozvoljen 21:30
Brak i veze VENČALI SU SE I TREBALO JE DA ODIGRAJU PRVI PLES: Kada su otvorili vrata restorana sledili su se od šoka, ona je zaplakala - ovako nešto strašno nisu ni sanjali! (VIDEO) 11:40
Brak i veze RASKINULI SU I ON JE SUTRADAN DOŽIVEO TEŠKU NESREĆU - dobio je potres mozga i izgubio pamćenje! Posle nekoliko dana njoj je stigla PORUKA zbog koje je zanemela! 10:20