Brak i veze

SKANDAL NA VENČANJU ZBOG MLADOŽENJINOG GOVORA: Nevesta nije mogla sa veruje šta on priča i to pred sopstvenom majkom (VIDEO)

Na svadbenoj ceremoniji je bestidno opisivao intimnu stranu veze sa budućom suprugom.

30.03.2023 17:00

SKANDAL NA VENČANJU ZBOG MLADOŽENJINOG GOVORA: Nevesta nije mogla sa veruje šta on priča i to pred sopstvenom majkom (VIDEO)
PRintskrin:Tik Tok-JOnathan Pajak

Venčanje Majkla i Destini u jednom američkom gradu postalo je viralno na društvenim mrežama. Snimak sa svadbe postavio je fotograf Džonatan Pajak koji ni sam nije mogao da veruje šta se dogodilo.  

Skandal je izazvao mladoženja koji je na ceremoniji venčanja, koji je vodila njegova majka, pročitao bračne zavete koje ni jedna nevesta ne želi da čuje. Većina svatova je bila šokirana, međusobno su se ćuškali ne verujući šta on izgovara.

@lensculture Replying to @jasmine.sills Here is the full version for those requesting it! @fishcatcher777 #weddingvows #groomsvows #ohhno #brideandgroom #weddingbloopers #vowsgonewrong #weddingceremony #videographer ♬ original sound - Jonathan Pajak

Svatovi u šoku 

Kako je u opisu video snimka napisao fotograf i sam je bio zgranut onim što je Majk izgovorio na svom venčanju.

- Nećete verovati što je tip rekao u svojim zavetima - napisao je fotograf uz objavu koja je na TikToku videlo više od 18,9 miliona pregleda. 

Njegov video prikazuje mladoženju Majkla koji na početku svojih zaveta ističe kako se nada da će on i njegova buduća supruga u braku imati puno se*sa i to na ceremoniji koju vodi njegova majka.
- Kad je ovako počeo, trebao sam znati da ne sledi ništa normalno - dodao je Pajak.

Zaveti koje je pročitao Majkl izazvali su zbunjenost čak i njegove neveste koja je više puta pokrila lice papirom na kojima je napisala svoje bračne zavete.

- Samo su dve stvari potrebne da budem sre'an: da mi stomak bude pun, a ja*a prazna. S obzirom na to da si u jednoj od te dve stvari neverovatna trebatće ti lekcije iz kuvanja. Čak iako mi stomak nije pun, ne postoji niko koga bih mogao više voleti u ovom životu osim ako ne dobijem priliku da upoznam Margo Robi - rekao je on dok je njegova supruga od stida pokrila lice. 

U njegovo izlaganje u jednom trenutku se uključila i njegova majka koja je objasnila gostima da će ga "kasnije kazniti..." kao da je dete.

Usledili su zaveti neveste koja je objasnila da je mladoženja pokazao samo delić svoje ličnosti, svoju šaljivu stranu i ono zbog čega ga voli. Ona je svog supruga opisala kao kao svog najboljeg prijatelja i viteza u sjajnom oklopu.

- Mi smo dve suprotnosti koje se dobro upotpunjuju - rekla je ona i uz romantične fraze opisala kakav život očekuje uz supruga. 
 

Nevesta brani muža

Iako je Majklov govor predstavljen kao šaljiv, većina korisnika TikToka smatra da ništa nije smešno, i misle da je mladoženja obrukao sebe i svoju nevestu na dan venčanja.

- Zapravo je jako tužno jer je on govorio samo o fizičkom aspektu njihove veze. Ni u jednom trenutku nije rekao ili pokazao da je voli -
- Da sam ja bila na njenom mestu više ne bismo bili u braku, rekla bih mu da ode i pronađe Margo Robi -
- On je zapravo emotivno nezreo. Pokušao je da bude šaljiv i šarmantan ali je samo ispao budala - bili su neki od komentara.

U raspravu se uključila Destini koja je stala na stranu svog supruga i pokušala da objasni da ga niko ne poznaje kao ona.

- Još uvek sam u braku i vrlo sam srećna. Volim naše venčanje, njegove zavete i ništa ne bih promenila.  I samo da znate da niste u pravu jer ja najbolje poznajem Majkla i koliko mi je lepo s njim. U našoj vezi nikad nije dosadno i žao mi je ako vama nije tako. Ako želite nešto drugo, nađite nekog za koga mislite da ga zaslužujete - poručila je Destini i zapušila usta hejterima. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)