Ispovesti

SNIMALA JE SVADBU, A ONDA DOŽIVELA NEŠTO STRAŠNO! Gosti nisu mogli da veruju čemu prisustvuju!

Mislila je da će zabeležiti divan trenutak, međutim, telefon je memorisao više od toga.

12.02.2023 15:05

SNIMALA JE SVADBU, A ONDA DOŽIVELA NEŠTO STRAŠNO! Gosti nisu mogli da veruju čemu prisustvuju!
Printscreen/Tiktok/alijon_01_03

Venčanja i proslave svadbi su jedinstveni događaji gde se porodica i prijatelji okupljaju kako bi sa mladencima proslavili jedan od najlepših trenutaka u njihovom životu. Danas je nemoguće da svadba prođe bez kamera i školjcanja aparata i telefona svih prisutnih, a nekada je to bio posao ljudi koji su za to bili posebno angažovani. U digitlnoj eri, kada nigde ne idemo bez pametnih telefona, u svakom trenutku možemo da ovekovečimo neki zanimljivi kadar. Na svadbama svako želi da ima svoj lični snimak koji je napravio sam, te takve trenutke rado snima sopstvenim telefonom.

Printscreen/Tiktok/alijon_01_03

Dok je snimala proslavu devojka je nesmotreno nagazila na ivicu mosta

Jedna devojka koja je prisustvovala venčanju svojih bliskih ljudi, želela je da zabeleži trenutak izlaska mladenaca iz kuće dok su prolazili preko malog potoka. Ne obazirući se gde se nalazi ni kako se kreće, pokušavala je da bude na visini zadatka te da profesionalno isprati događaj putem telefona. Kretavši se unazad, devojka je nesmotreno nagazila na ivicu improvizovanog mostića zbog čega je završila u potoku. Dok su gosti i pratioci mladenaca šokirano gledali u nju, dvojica muškaraca su joj prišla kako bi joj pomogla da izađe iz vode. 

Snimak je obišao Tiktok i prilično nasmejao korisnike ove mreže koji su rekli da se takve stvari mogu desiti svima ali se i našalili da devojka nije trebalo da nosi crnu boju na svadbi i da nije bila pozvani gosti, te da je mladoj ukrala šou.

- Bol u njenim očima -

- Njen izraz lica sve je rekao-

- Nadam se da se nije povredila-

- Gde je mobilni telefon-

- Jadna žena. Da li je dobro, šta se desilo sa njom? - komentarisali su korisnici mreže.

 

Mnogi tiktokeri su se sažalili nad celom situacijom te rekli da je imala sreće ako je prošla bez veće povrede. Drugi su se opet smejali celoj situaciji rekavši kako ih je pošteno nasmejala, te da je malo "začinila" celu svadbu ovim ispadom. Neki od korisnika su pohvalili gest muškaraca koji su pritrčali u pomoć, naročito gest muškarca koji je sa detetom u naručju prišao devojci da je izvuče iz vode. 

- Šou mora da se nastavi - našalio se jedan korisnik.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)