Brak i veze

UDALA SE ZA SVOG ŠEFA KOJI JE 20 GODINA STARIJI OD NJE: Ali onda mu je javno tražila da joj napravi dete, ovo je njegova reakcija (FOTO)

Jedna tiktokerka je podelila kakav je njen život uprkos skeptičnim ljudima koji su se protivili njenom odabiru partnera.

30.03.2023 18:00

UDALA SE ZA SVOG ŠEFA KOJI JE 20 GODINA STARIJI OD NJE: Ali onda mu je javno tražila da joj napravi dete, ovo je njegova reakcija (FOTO)
Printscreen/TikTok/krystlekayture

Krajstli Kejtur ima 30 godina i odlučila je da se uda za 20 godina starijeg šefa. Iako su mnogi sumnjali u tu ljubav i u mogućnost da se ona razvije u nešto ozbiljnije, ova tiktokerka tvrdi kako je srećna sa njim i pored toga što je on razvedeni otac troje dece.

Printscreen/TikTok/krystlekayture

Par je pokazao da sjajno funkcionise zajedno

Njih dvoje su u braku sedam godina a Krajstli je posvećena je maćeha deci svog supruga. Ona je počela da radi ko bebisiterka njegovoj deci da bi kasnije njih dvoje sklopili brak i osnovali porodicu. Krajstli već im jedno dete iz prethodnog braka, tako da sada zajedno podižu njih četvoro. Kako tiktokerka u svojim snimcima pokazuje, savršeno se slaže sa njegovom decom ali i sa njim iako je razlika u godinama značajna.

Supružnici nemaju zajedničku decu ali ova dama ne vidi ništa strašno u tome što želi da osnuju porodicu iako njen suprug ima 50 godina. Osim toga, u jednom od snimaka ona kaže kako je mislila da se udala za mirnog i stabilnog čoveka a da se iz toga zapravo krije osoba sa "divljom" prirodom. Reakcije njenih pratilaca bile su različite.

- Udala sam se za nekog 15 godina starijeg i to je bio pakao na zemlji. Sada sam razvedena nakon 16 godina. Nadam se da će kod vas funkcionisati -

- Drugari, vas dvoje izgledate sjajno zajedno. Koga briga za 20 godina razlike -

- Novac čini da sve funkcioniše -

- Znači htela si oca -

- Tvoj šef je samo nesiguran a ti si mlada. Nema ljubomore, samo kažem - komentrisali su korisnici društvenih mreža.

 

Video koji je objavila uz opis kako ona ubeđuje supruga da je odlična ideja da imaju dete pregledan je 10,6 miliona puta. Bilo je podeljenih mišljenja koji su podržali njihovu odluku ali i onih koji su rekli kako takva ideja i nije baš najbolja.

 

Mnogi su poručili mladoj ženi da treba da uzme u obzir kako će dete odrastati uz oca koji je mnogo stariji i da će biti u penziji kada ono završi srednju školu. Ljudi koji su u tome prepoznli svoju situaciju i koji imaju starije očeve, rekli su tiktokerki da se ne dvoumi u svojoj odluci i da su stariji roditelji daleko bolji i brižljiviji od mlađih.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)