Brak i veze

MUŽU SAM NAŠLA LJUBAVNICU I SPASILA SVOJ BRAK: Identična je kao ja, spavamo zajedno i uživamo u troje (FOTO+VIDEO)

Kako to izgleda kada želite ljubav za ceo život, ali vaš suprug ne može da odoli drugim ženama, Temina je našla rešenje.

25.03.2023 15:01

MUŽU SAM NAŠLA LJUBAVNICU I SPASILA SVOJ BRAK: Identična je kao ja, spavamo zajedno i uživamo u troje (FOTO+VIDEO)
Prntscrn/YouTube

Svaki brak je priča za sebe, pa je to bio slučaj i sa Brajantom i Taminom. Oni su se upoznali i stupili u vezu pre nepunih 6 godina, a tokom 3 godine braka koji je usledio ispostavilo se da je Brajant ili Bi Kju kako ga ona zove i nije bio toliko veran, što je dovelo njihov odnos u veliku krizu.

- Upoznali smo se tako što sam ja bila specijalni finansijski menadžer i jednoga dana Brajant je došao u moju kancelariju. On je takođe bio finansijski menadžer i samo je odjednom počeo da se pojavljuje u mojoj kancelariji iako uopšte nismo ni radili u istoj zgradi, to me ostavilo bez teksta. Zajedno smo više od 5 godina, a u braku smo 3 godine - objašnjava ova mlada žena.

 

 

 

Ona je rodom iz Pakistana i odgajana je kao muslimanka, iz tog razloga mnogi koji je prate na društvenim mrežama su zapanjeni i njenim izgledom i time što je rešila da svome suprugu sama nađe ljubavnicu, koja će živeti sa njima u kući, kako je suprug ne bi više varao sa raznim nepoznatim ženama. Spremna je da za čoveka koga voli uradi apsolutno sve.

- Shvatila sam na vreme da je mnogo bolje da se neka moja prijateljica priključi našoj vezi, nego da me suprug vara sa strane, jer to je ono što muškarci rade. Tako sam jednoga dana predložila bliskoj prijateljici Monik, da uđe u vezu sa nas dvoje, prosto da nas troje budemo u vezi. Međutim, onda smo upoznali Kajru putem interneta. Ona izgleda identično kao ja i to mi se najviše sviđa. Ima 29 godina, iz Australije je i došla je za SAD da bi živela sa nama i bila u vezi sa mojim suprugom i sa mnom. Ranije nisam razmišljala na temu veze u troje, kao ni Kajra, ali zbog ljubavi smo se odlučili svi na taj potez - objašnjava Tamina.

 

Tamina je isključiva u objašnjenju da je ona ta koja je suprugu predložila da uvedu još jednu ženu u svoju vezu i ona je ta koja je izabrala Kajru za njega.

- Najlakši način da odaberemo devojku koja će ući u vezu sa nama je bilo putem fejsbuka moga supruga. Njega devojke prosto obožavaju, u početku mi je to smetalo, ali više mi ne smeta. Tako sam ja odabrala Kajru, rekla sam mu da mi se od svih devojaka ta najviše dopada. Kada sam je upoznala, shvatila sam da je ona prava osoba za nas. Nas dve smo postale najbolje prijateljice, zajedno se šminkamo, izlazimo, idemo u šoping, ovo je kao brak u troje. Kad god izađemo isto se oblačimo i šminkamo, imamo identične frizure i apsolutno svi misle da smo bliznakinje. Uvek se trudimo što je moguće češće da sve troje spavamo u istom bračnom krevetu, a tu su još i psi. Jedino su psi ljubomorni na Kajru, ja apsolutno nisam - zaključuje Tamina.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)