Brak i veze

MOJ DEČKO IDE NA KAMPOVANJE SA DVE ATRAKTIVNE PRIJATELJICE: Ni u ludilu mu ne pada napamet da mene povede, da li treba da se zabrinem?

Jedna devojka požalila se na mreži da je njen dečko isplanirao kampovanje u jednom šatoru sa dve veoma atraktivne drugarice, a njoj ni u jednom trenutku nije ponudio da ide sa njima.

23.03.2023 22:01

MOJ DEČKO IDE NA KAMPOVANJE SA DVE ATRAKTIVNE PRIJATELJICE: Ni u ludilu mu ne pada napamet da mene povede, da li treba da se zabrinem?
Shutterstock

Ma koliko da ljudi imaju poverenja jedno u drugo, podrazumeva se da uvek mogu da se provuku stvari koje bar jednoj strani ne bi odgovarale. Ukoliko se neko ne stavi u tuđu kožu ne može ni da shvati koliko recimo sebično određeni postupci izgledaju. U to se na sopstvenoj koži uverila jedna devojka koja je svoja iskustva podelila na internetu.

- Moj dečko ima najbolju prijateljicu još od detinjstva. Upoznala sam je i deluje mi prilično ok. Međutim, čudno je da smo nas dvoje već duže vreme u vezi, a on se i dalje sa njom viđa isključivo nasamo. Ovoga puta njih dvoje isplanirali su solo kampovanje u jednom šatoru u prirodi. Sa takvim ushićenjem mi je pričao o njihovoj zajedničkoj avanturi, a nijednom nije pomislio mene da pozove. Osetila sam se manje vrednom od nje. Nije da je za poređenje, ali iz aviona se vidi da mu je ona bitnija od mene - započinje ispovest ta devojka.

shutterstock.com

Dečko bi pre provodio vreme sa prijateljicom nego devojkom

Tu njenim mukama nije bio kraj. Kao šlag na torti prijateljica njenog dečka mu je saopštila da će i jedna njena drugarica poći sa njima, tako da će njih troje provesti vikend u šatoru u prirodi.

- Kao da je bilo malo ponižavajuće što on sam ide sa drugaricom na kampovanje, a mene nije čak ni pozvao ni iz kurtoaziije. Kao vrhunac njegova drugarica je pozvala drugaricu, on je sav uzbuđen to jedva dočekao, a mene čak uopšte nije ni pozvao. To me je jako pogodilo, pogotovo kada sam na mrežama videla koliko je atraktivna "drugarica" koja ide sa njima. Osećam se užasno, kao da mu apsolutno nisam ni vredna i kao da nisam osoba koja je vredna predstavljanja u društvu i provođenju zajedničkog vikenda - požalila se ona.

Shutterstock

Dečko ne razume razlog njene ljubomore

Komentari koji su usledili nisu bili preterano ohrabrujući.

- Da vas dečko uopšte smatra ozbiljno morao bi makar iz poštovanja da vas pozove da krenete, čak i u situaciji da ne želite da idete -

- Njegovo ponašanje vam jasno stavlja do znanja da on zaista više uživa u društvu svojih prijatelja i novih poznanstava nego sa vama. Očigledno vašu vezu ne smatra dovoljno ozbiljno -

- Morate otvoreno da porazgovarate sa njim i izložite mu svoj stav. Pitajte ga da li bi njemu smetalo da njega ni ne pozovete, a da idete na noćenje u prirodi u šatoru sa dvojicom muškaraca - glasile su samo neke od reakcija.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)