Brak i veze

ZABRANILA ROĐENOJ SESTRI DA JOJ DOĐE NA VENČANJE: "Ja imam deformitet vilice, a ona je prelepa i svi bi gledali samo u nju"! Epilog ove priče je krajnje neverovatan!

Poznato je da neveste pred venčanje imaju niz bizarnih zahteva, ali ovaj je zapanjio mnoge!

25.03.2023 11:01

ZABRANILA ROĐENOJ SESTRI DA JOJ DOĐE NA VENČANJE: "Ja imam deformitet vilice, a ona je prelepa i svi bi gledali samo u nju"! Epilog ove priče je krajnje neverovatan!
Shutterstock

Mnogi se slažu da su neveste nervozne pred venčanje, a najverovatnije je u pitanju veliki broj detalja na koje se mora obraćati pažnja kako bi sve proteklo u isplaniranom redu. Međutim, jedna nevesta izazvala je veliki broj negativnih reakcija iz jednog krajnje bizarnog razloga. Naime, iako je njena mlađa sestra udata žena, i iako joj je upravo ona bila i kuma na venčanju, kada je došao red da i ona izgovori sudbonosno "da", ova mlada je sasvim trezveno donela odluku koja je zapanjila sve bližnje, čak i samog mladoženju.

- Verujem da ću možda zvučati sebično i jasno mi je da sam ja bila kuma svojoj sestri tokom njenog venčanja, međutim, ja ne želim da ona bude moja kuma. Tačnije ona je toliko atraktivna da uopšte ne želim ni da bude prisutna na mom venčanju jer će po običaju svi pogledi biti usmereni u nju, a ja ću onda biti u drugom planu. Čak i na sopstvenom venčanju kada treba da je moj dan, a ne njen! - napisla je ova buduća nevesta na internetu i izazvala pravu polemiku.

tiktok/saltandlightevents

Mlada je osmislila venčanje, ali bez prisustva rođene sestre

Ova mlada je kasnije u postu dodala je da je godinama bila na terapiji zbog problema sa samopouzdanjem, ali je priznala da nisu sve njene nesigurnosti nestale. Naime, ona je rođena sa blagim, ali primetnim deformitetom lica zbog kog joj se vilica nije najpravilnije formirala, dok je po njenim rečima njena sestra prelepa.

- Mnogo sam razmišljala o tome i odlučila sam da ipak moja rođena sestra ne bude na mojoj svadbi. Želela sam samo jedan dan gde ne bismo stajale jedna pored druge, dok bi nas svi upoređivali i isticali njenu lepotu. Želela sam da ja budem ona najlepša žena koja stoji pred oltarom na svoj veliki dan. Većinom sam prevazišla svoju ljubomoru u odnosu na sestru i prihvatila sebe onakvu kakva sam, ali mi je pomisao da je svi gledaju na mom vlastitom venčanju nepojmljiva! - nastavila je ta mlada.

Foto: Shutterstock

Želela je da svi na njenoj svadbi gledaju samo u nju!

Pošto je porazgovarala sa sestrom koja je bila zatečena njenom odlukom, kao i sa roditeljima i budućim suprugom, usledila je jednoglasna odluka da samog čina venčanja uopšte i ne bude kako niko od sestara ne bi bio povređen. Međutim, u komentarima na internetu mlada nimalo nije pošteđena.

- Meni bi na venčanju bilo najbitnije da moja jedina rođena sestra bude pored mene da mi pruži ljubav i podršku, pa bila ona kao Kvazimodo ili Mis Venecuele! -

- Ja sam oniža buckasta riđokosa, dok je moja sestra pokupila ono najlepše iz cele porodice. Uz to je sportistkinja i bavila se modelingom, logično da bi i u džaku bila lepša od mene. Ipak, na to nikada tako nisam gledala i najsrećnija sam bila kada mi je bila kuma na venčanju -

- Najbolje od svega je što je ova nesigurna mlada otkazala venčanje - glasile su samo neke od reakcija. 

shutterstock.com

Venčanje je na kraju otkazano

BONUS VIDEO:

Komentari (0)