Roditeljstvo

S NESTRPLJENJEM SU ČEKALI DA SAZNAJU POL BEBE, A ONDA JE BALON PROBUŠEN: Otac je u agoniji počeo da urla, lomi sve pred sobom i pesniči poklone! (FOTO VIDEO)

Društvene mreže ne prestaju da bruje o ponašanju jednog budućeg tate na svečanosti, a sudeći po izrazu lica njegove supruge, ona je više nego zabrinuta.

28.02.2023 17:01

S NESTRPLJENJEM SU ČEKALI DA SAZNAJU POL BEBE, A ONDA JE BALON PROBUŠEN: Otac je u agoniji počeo da urla, lomi sve pred sobom i pesniči poklone! (FOTO VIDEO)
instagram-genderreveal_insta

Širom sveta je postala tradicija da budući roditelji bušenjem velikog balona otkrivaju pol deteta. Slavlje koje se dešava tom prilikom izgleda identično poput proslava dečjih rođendana, budući da se okuplja veliki broj prijatelja i članova familije. Uglavnom pol bebe ne zna nijedno od roditelja, dok u pojedinim slučajevima mama uglavnom zna, pa je iznenađenje većinom organizovano kako bi se budući tata obradovao.

Snimak koji poslednjih dana kruži internetom je specifičan po reakciji budućeg tate. Na video-zapisu vidimo srećan par koji stoji ispred natpisa "dečak ili devojčica", dok iznad njihovih glava vise plavi baloni, koji simbolično predstavljaju dečake, i oni drugi, roze, simbol za devojčice. Ispred bračnog para nalazi se i bogata trpeza puna slatkiša i drugih đakonija. Trenutak neizvesnosti je, međutim, prekinut onog trenutka kada je budući tata iglom bocnuo crni balon u rkama njegove supruge. Iz njega su u trenu izletele plave konfete, označavajući dolazak dečaka na svet.

Otac u samom trenu kada shvati da će dobiti sina, od oduševljenja ne zna šta će sa sobom. On deluje kao da je totalno van sebe, do te mere da je skakao po prostoriji, navijao, lupa po stolu sa hranom, bacao konfete i plastične čaše. Čak ni tu nije bio kraj jer je on na trenutak prošao pored supruge totalno zaboravljajući da je upravo ona ta koja i nosi njegovog budućeg naslednika. Izboksovao je kutije od poklona koji su predstavljali dekoraciju i vrištao iz svega glasa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @genderreveal_insta

U jednom trenutku je konačno shvatio da nije čestitao ženi koja će biti jedina zaslužna za rođenje njegovog sina. Ona ga je, s druge strane, sve vreme zapanjeno gledala.

Pretpostavljamo da tu slavlju i sreći nije bio kraj, a snimak srećnog tate koji je oduševljen činjenicom što će dobiti baš sina pregledan je nebrojeno puta, a ima i blizu pola miliona sviđanja. 

- I ovo je situacija gde je ovaj lik navodno srećan? Ne smem ni da zamislim kakav je onda kada je ljut! -

- Svi ovi ljudi koji odgovaraju na ovo na raznim jezicima, imaju da poruče samo jedno ovoj ženi: "Beži, ženo, beži!" -

- Mene je njegova reakcija uplašila! Pitam se kakva bi bila reakcija da se ispostavilo da čeka ćerku? -

- Izgleda da je ova žena i te kako imala sreće što se ispostavilo da čeka sina -

- Zašto u opisu snimka piše da je ovo najbolji video reakcije oca na pol bebe? Ovaj snimak je crvena zastavica upozorenja! -

- Meni ovaj video uopšte nije zabavan, čak se i po izrazu lica ove žene vidi da se ozbiljno zabrinula -

- Ovaj video treba da ide uz opis: "Recite mi da neko ne treba da bude roditelj, bez reči, već samo slikom!" -

- Žalosno je što će ovaj čovek zaista postati otac, i dalje se pitam šta bi bilo da su izletele roze konfete - bili su samo neki od komentara krajnje razočaranih ljudi. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)