Roditeljstvo

OSTAVILI SU BEBU NA TRENUTAK SA DEKOM a kada su se vratili nisu mogli da veruju šta su zatekli! (VIDEO)

Ovaj snimak rastopio je srca svih koji su ga pogledali, ovakva ljubav je neverovatna.

05.02.2023 17:01

OSTAVILI SU BEBU NA TRENUTAK SA DEKOM a kada su se vratili nisu mogli da veruju šta su zatekli! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/niamh.raising.girls

Detinjstvo ispunjeno druženjem i boravkom sa babom i dedom je nešto što gotovo svima od nas ostane u najlepšem sećanju. Iako je ljubav prema svom detetu nemerljiva, mnogi kažu da se unuci vole više, te nije čudno videti dede i babe koji svoje vreme i energiju usmeravaju na svoje unuke te uživaju u njihovom društvu. Najlepši period za bake i deke je dok su deca još u ranom detinjstvu odnosno bebe i tek upoznaju svet.

Printscreen/Tiktok/niamh.raising.girls

Deda je uživao u društvu unuke dok ga je ćerka snimala

 

Tada ih usmeravaju na pravi način ali i uživaju u mnogim dogodovštinama kakve samo bebe mogu da priređuju. Jedan deda je oduševio internet zajednicu dok je boravio sa svojom malom unukom od nekoliko meseci, koju je bukvalno naučio da ga kopira ali i za vrlo kratko vreme da kaže "ne" svojom mimikom. Dok ga je ćerka, pretpostavlja se, snimala sa vrata, deda je unuci odmahivao glavom negodujući na nešto što je bebica odmah prihvatila i počela da kopira dedu. Tiktokeri su bili oduševljeni ovom scenom rekavši kako slađi video skoro nisu videli.

- Najslađa stvar koju sam danas videla -

- Zabeleženi najlepši trenuci u životu -

- Rasplakalo me. Toliko mi nedostaje otac -

 

 

- O Bože...topim se..-

- Najslađi video - komentarisali su oduševljeni tiktokeri.

Mnogi su u ovoj objavi videli čistu ljubav, rekavši kako je već primetno da mala unuka ima posebnu vezu sa svojim dedom. Pratioci su rekli kako je to najvredniji trenutak koji se ne može kupiti novcem i da takve uspomene ostaju zauvek u sećanju.

Neki od tiktokera su rekli kako se deda i unuka savršeno razumeju, te da se vidi na licu dede da je on ponosan na nju. Neki su se našalili kako su i oni refleksno i nesvesno počeli da odmahuju glavom, gledajući ovaj video.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)