Roditeljstvo

BEBE ROĐENE U FEBRUARU SU ZAISTA POSEBNE: Krase ih osobine koje im omogućavaju da budu svetski lideri!

Bebe rođene u februaru odlikuje inteligencija, smirenost i umetnička crta, bilo da su u horoskopu Vodolije ili Ribe.

03.02.2023 10:01

BEBE ROĐENE U FEBRUARU SU ZAISTA POSEBNE: Krase ih osobine koje im omogućavaju da budu svetski lideri!
shutterstock.com

Februarske bebe pravi su mali kreativci, bilo da se radi o Vodolijama u koje se ubrajaju sva deca rođena od 20. januara do 19. februara, ili o Ribama, koje označavaju period od 19. februara do 20. marta. Ukoliko očekujete Vodoliju, ona će biti nezavisna, bistra i kreativna, dok bi Riba mogla da bude prepoznatljiva po mašti, lojalnosti i saosećanju. Beba koja se rodi na 29. februar je posebna po mnogo čemu, ali šanse za tako nešto su 1:1641 ili 0.068 odsto.

Omiljni cvet dece rođene u februaru je ljubičica, kao vesnik proleća, a ona simbolizuje lojalnost i vernost prema voljenim osobama.

Srećna Republika vam otkriva i koje su sve karakteristike dece rođene u februaru.

1. Inteligencija

Foto: Shutterstock

Februarska deca su, kako se tvrdi, prilično inteligentna

Jedno istraživanje je pokazalo da su zimska deca uspešnija u testovima inteligencije. Logika je ovde posebno izražena, tako da im bilo koji proračuni ili logična zaključivanja ne manjkaju.

- Opšti uzorak pokazao je da zimska deca imaju veće rezultate kod antropometrijskih merenja neurokognitivnih varijabli - istakli su stručnjaci.

2. Smirenost

Dobra vest za sve mame koje očekuju bebe u februaru jeste da je isptraživaje sprovedeno na čak 400 beba, pokazalo da su deca rođena baš u februaru iz nekog razloga smirenija. Kod njih su manje prisutne faze besa, nezadovoljstva, kao i promene raspoloženja koje su inače tipične za svu decu.

3. Umetničke duše

shutterstock.com

Februarska deca imaju umetničku crtu

Bebe koje su rođene u februaru su ili Vodolije ili Ribe, a ono što je zajedničko za oba znaka jeste da imaju naglašenu umetničku crtu. Ukoliko i ne verujete u horoskop, primetićete možda da vaše dete teži ka hobijima i zanimanjima koja nisu uobičajena i imaju veliku umetničku notu.

4. Imaju šanse da postanu poznati

Statistika je, baveći se proučavanjem predsednika država i svetski poznate ličnosti, došla do podatka da je najveći broj slavnih rođen upravo u februaru. Samo neki od njih su Bob Marli, Dženifer Eniston, Šakira, kao i američki predsednici poput Abrahama Linkolna i Ronalda Regana.

5. Vole svoj posao

Baš kao što je veliki procenat slavnih rođen u znaku Vodolije, tako je jedno istraživanje pokazalo da je najveći broj ljudi koji vole svoj posao u stvari u znaku Ribe. 

Foto: Shutterstock

Februarska deca voleće svoj posao

BONUS VIDEO:

Komentari (0)