Roditeljstvo

PORODICA U ŠOKU ZBOG ONOG ŠTO SU NAŠLI U STAROM KAUČU: Tražili su daljinski, a kada su isekli krevet u njemu su zatekli nešto što ih je zaprepastilo! (VIDEO)

Kejsi je mama koja je posle 13 godina odlučila da pomeri staru sofu u dnevnoj sobi i u njoj zatekla pravu riznicu stvari.

02.02.2023 14:01

PORODICA U ŠOKU ZBOG ONOG ŠTO SU NAŠLI U STAROM KAUČU: Tražili su daljinski, a kada su isekli krevet u njemu su zatekli nešto što ih je zaprepastilo! (VIDEO)
TikTok-kacieandco

Stari nameštaj krije mnoge tajne, ali je i riznica blaga koje se sakupljalo godinama. Tako se barem ispostavilo u slučaju žene po imenu Kejsi, koja je jednog dana zagubila daljinski upravljač za TV, pa je posle besumučne pretrage po čitavoj kući shvatila da je jedino preostalo mesto na kom je mogao da završi - kauč u dnevnoj sobi. Taj kauč ona i njen suprug nisu pomerali punih 13 godina, otkad su dobili decu, pa su, kada su ga odmakli od zida, shvatili da on preko zadnjeg dela ima tanku prišivenu tkaninu ispod koje se naziralo mnoštvo stvari. Kejsi je bila prinuđena da raseče stari trosed i vidi da li je u toj "grbi" i njen daljinski.

Snimak koji je objavljen na TikToku pregledalo je 4 i po miliona ljudi, što je zapanjilo i samu Kejt. Na snimku ona nožem seče stari krevet iz koga, verovali ili ne, ispada gomila smeća, a zatim i igračke. Prizor je zapanjujuć, pa osoba koja snima Kejt šokirano reaguje, budući da je količina stvari koja se krila u krevetu zaista ogromna.

Kako su pretpostavili, najverovatnije je postojala rupa u kauču u koju su godinama upadali mnogi predmeti.

Kada krenete u lov na daljinski i završite na "hitnoj operaciji" sofe... samo da biste pronašli najstrašniji ponor, što je rezultat 13 godina odgajanja dece - napisala je Kejsi u opisu snimka.

@kacieandco When you go hunting for the remote and end up performing emergency surgery on your sofa… only to find the most dreadful abyss that is 13 years of raising children 🤢 #s#sendhelpk#kidsaregrossl#luckytheyrecute ♬ Oh No - Kreepa

Ljude je najviše interesovalo šta je sve pronađeno unutar kreveta, a Kejt je odgovorila i na to u sledećem snimku.

- Krijem se u kupatilu dok ovo snimam, a svi koji imaju decu će shvatiti zašto. Negde u roku od 2 i po minuta očekujem da čujem sitne korake i lupanje po vratima čim moja deca primete da me nema, dakle za oko 2  minuta. Taman imam vremena da vam objasnim da nisam imala živaca da prebiram po onoj količini smeća koju sam zatekla u krevetu. Jednostavno sam, bacivši pogled na sve to, samo sve odnela i bacila u đubre. Pitate me šta je tamo bilo, recimo najveći broj cucli. To je bilo mesto gde su sve cucle na kraju završile. Bilo je dosta sitnih igračaka, cipele za barbike, odeća za bebe, više nemam bebe, pa je beskorisno, figura Supermena... izgleda da je bila tu sve vreme, a tražili smo je mesecima. Čak se nekim čudom, našlo i nekoliko brushaltera, baš kao u filmu! - otkrila je Kejsi.

Ona je dalje nastavila da odgovara da nikakvog drugog blaga nije bilo.

- Deca, pogotovo kada su tako mala, nemaju novac. Tako da ako me pitate da li sam neki novac našla u starom krevetu odgovor je, ne, nikakih para nije bilo, pošto deca nemaju pare - zaključila je ona.

Samo neki do komentara na TikToku bili su ovi.

- Svaka čast što i posle 13 godina sa decom uopšte čuvate stari kauč -

- Ovo vam dođe kao vremenska mašina -

- Šta ste sve našli unutra? -

- Vau, mora da ste osetili nostalgiju -

- Kakva divna riznica sećanja -

- Ali da li ste na kraju našli taj daljinac? - nizali su se komentari i mnoga pitanja. 

Čini se da je Kejsi toliko bila zapanjena zbog svih stvari koje su "isplivale" iz kauča, da je daljinski upravljač odjednom prestala da traži, ali i da pominje. Očigledno je, međutim, da nije završio u sofi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)