Brak i veze

ZA MOG MUŽA REDOVNO MISLE DA MI JE OTAC: Meni ne daju više od 16 godina, a ne biste poverovali koliko zapravo imam! (FOTO/VIDEO)

Karolin i Dru Filc su veoma intrigantan par koji izaziva raznorazne reakcije, pa i pogrdne komentare.

31.01.2023 19:01

ZA MOG MUŽA REDOVNO MISLE DA MI JE OTAC: Meni ne daju više od 16 godina, a ne biste poverovali koliko zapravo imam! (FOTO/VIDEO)
TikTok- lynwithoutline

Mnoge žene navikle su da za njih misle da su mnogo mlađe nego što zapravo jesu. Međutim, retko kada se dogodi da žena izgleda kao da je ćerka svom suprugu, a razlika u godinama između njih je daleko manja od toga. Karolin i Dru Filc su upravo jedan od takvih parova. Karolin ima 30 godina, dok joj najveći broj ljudi daje od 16 do maksimalno 26 godina. Zato ostaju zapanjeni činjenicom da je ona majka troje dece, od 8,5 i dve godine, budući da ta sitna i niska žena svetle kose izgleda kao najstarija od mališana.

- Uvek sam izgledala mnogo mlađe, nije se to odjednom desilo. U osnovnoj školi su mislili da sam u obdaništu, dok su u srednjoj mislili da sam u osnovnoj. Navikla sam da ljudima izgledam oko 10 godina mlađe. Nedavno su nam u kući bili masjtori i sve vreme su mislili da sam ja najstarija ćerka - objašnjava ta žena, a prenosi Dejli mejl.

@lynwithoutline Replying to @creepystoriestts sister or mom? The question that mannnny people I’ve met have wondered before they got to know us better 🤣 #sisterormother ♬ YUH IM A MOTHHAA - Industry Music 🎶

Dru je njen suprug koji ima 34 godine i svega je 4 godine stariji od nje. Međutim, on je visok više od 2 metra i veoma je krupan. Razlika u visini od pola metra i očigledna razlika u kilaži bili bi dovoljni i sami za sebe, a kad se tome doda činjenica da Karolin izgleda drastično mlađe, sve dobija potpuno drugačiju dimenziju. 

- Za mog supruga misle da je daleko stariji od mene i da ima bar 10 godina više, ako ne i 20. Tačno je da on izgleda starije, ali njega ne dotiču komentari sa društvenih mreža ili slučajnih prolaznika. Zajedno smo više od 10 godina, tako da smo se zaista navikli na svakakve komentare. Uglavnom gotovo uvek misle da mi je on otac. Međutim, ja sam zrela samostalna žena od 30 godina i ne osećam potrebu da bilo šta kome dokazujem - navodi Flicova.

Ona je veoma aktivna i na TikToku gde je prati 12,5 hiljada ljudi. Na snimcima se može videti da je njen sin od svega 8 godina samo pola glave niži od nje. 

- Vas dvoje kao par i meni ulivate nadu da ću i ja naći srodnu dušu -

- I ja bih volela da imam ogromnog muža -

- Bukvalno sam posmislila da mora da si mu ćerka! -

- Ja sam pomislio ne da imaš 16, već 8 godina! -

- Čekaj, ti nemaš 12?! -

- Ja sam morala da pročitam sve tvoje objave više puta da bih se uverila da ti zaista nemaš 12 godina -

- Šokirani smo podatkom da ste sličnih godina, to je nemoguće! - komentari su na mrežama. 

@lynwithoutline I don’t look that young 😭 #notmydad not #disneyadults not a #agegapcouple just two #youngmarriage #husbandandwife on our #honeymoon in 2014 haha I would like to go back to #theplazarestaurant just for memories sake. #heightdifferencecouples ♬ Were you silent _ Oprah interviews Meghan Markle - keyrenity


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)