Ispovesti

OSTAVIO ME JE POSLE 22 GODINE BRAKA I DEVETORO DECE: Način na koji je to uradio, a tek razlog, potpuno me je slomio! (FOTO)

Džuli Geta sada je motivacioni trener, a nekada je bila domaćica i to zbog bivšeg muža koji ju je jednog dana iznenada ostavio i to putem telefona.

31.01.2023 21:01

OSTAVIO ME JE POSLE 22 GODINE BRAKA I DEVETORO DECE: Način na koji je to uradio, a tek razlog, potpuno me je slomio! (FOTO)
shutterstock.com

Srećni razvodi ne postoje, niti idelane okolnosti i nikada se ne očekuje od druge strane da sedi skrštenih ruku. Ma koliko utešno delovala činjenica da je neko u braku čak 22 godine i ima recimo devetoro dece, zlatnog pravila koje garantuje da neće doći do razvoda nema. Nažalost, Amerikanka Džuli Geta je samo jedna od žena koja je sve to osetila na svojoj koži. Njen suprug joj je posle više meseci emotivnog udaljavanja u jednom telefonskom razgovoru kratko rekao da želi razvod.

- Primetila sam da odavno nismo bliski. Teško je posle više od 2 decenije braka da procenite kada vam je partner opterećen zbog posla ili mu je jednostavno takav dan. Dugo mi je odgovarao da je posao ili vreme glavni razlog za njegovo neraspoloženje, sve manje je bio kod kuće, sve više na poslovnim putovanjima u Brazilu. Tog vikenda očekivali smo goste. Punih 16 godina bavila sam se samo decom i to mi je postalo deo dnevne rutine. Ipak, njegova nezainteresovanost za mene je bila primetna, gosti su maltene bili na pragu i osećala sam se da više ne mogu sve sama da podnosim - započinje ispovest Getova.

Ona je odlučila da tog zimskog popodneva prošeta porodičnog psa, budući da nijedno od dece tog dana to nije htelo da uradi, pa je i ta obaveza pala na nju.

- Pozvala sam ga i javio se, grub kao i inače. U pozadini se čula muzika. Rekla sam mu da je preterao sa poslovnim putovanjima i da ne mogu više sve sama da organizujem. Gosti samo što nisu došli. Nekada mi je bilo interesantno sve to, ali sada sam starija, a i dece je ukupno 9, prevelika odgovornost. Rekla sam mu da želim da se više uključi u porodične obaveze. Rekao mi je da preterujem, kao i uvek, i da ne želi više da učestvuje ni u čemu sa mnom. Hoće razvod. Šetala sam psa i bila u prirodi, od šoka sam morala da sednem na zemlju - otkrila je očajna žena, a prenosi Your Tango.

Čak 22 godine braka i žena koja je zapostavila karijeru i posvetila se isključivo podizanju devetoro dece nisu bili dovoljni razlozi tom čoveku da je poštedi i ne ostavi je tokom telefonskog razgovora. 

- Nije mi bilo moguće da je tek tako rešio. Bila je vidna promena njegovog izgleda. Počeo je da nosi markirane trenerke, da zalizujue kosu, ide u teretanu. Čak je prodao auto i kupio novi mali crveni sportski. Na kraju je priznao da je pre pola godine na poslovnom putovanju u Brazilu upoznao dosta mlađu ženu u koju se zaljubio. Želeo je razvod što pre. Donosio mi je nekakve papire da potpišem i zahtevao da se sve okonča. Odjednom više nije mogao da živi sa mnom, iselio se. Rekao da će davati deci alimentaciju, ali da sam ja "dovoljno velika" da se sama izdržavam. Nisam verovala da je sposoban ni za šta od toga. Koliko sam samo pogrešila - priznala je Getova.

Džuli je ipak nekako pomoću dece uspela da se uzdigne iznad situacije. Nastavila je da živi u porodičnoj kući, a počela je i da se bavi fitnesom i postala instruktorka joge i fitnesa, što ranije zbog dece i muža nikako nije uspevala. Počela je da piše i knjige, a njena priča motivisala je mnoge. Na kraju je ohrabrila sve žene priznanjem da je tek sada postala najbolja verzija sebe i da se sve ipak dešava s razlogom.

Pixabay.com

Ova žena na kraju radi sve ono što je oduvek želela, postala je instruktorka joge i fitnesa 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)