Ispovesti

DEVOJKA MU JE PRIZNALA AFERU, A ONDA JE OTKRIO ŠOKANTNE STVARI O NJENOM LJUBAVNIKU: Usledio je obrt zbog kog je potražio pomoć stručnjaka!

Mladić je mislio kako ima idealan odnos sa partnerkom, međutim, na surov način saznao da živi u zabludi.

24.01.2023 22:01

DEVOJKA MU JE PRIZNALA AFERU, A ONDA JE OTKRIO ŠOKANTNE STVARI O NJENOM LJUBAVNIKU: Usledio je obrt zbog kog je potražio pomoć stručnjaka!
shutterstock.com

Komunikacija je ključna u svakoj emotivnoj vezi. Bez obzira na to što stručnjaci konstantno ponavljaju te savete, čini se da ih malo ko shvata ozbiljno. Ma koliko dugo da ste u vezi ili braku, veoma je bitno da osluškujete potrebe partnera i probleme rešavate u startu kako se ne biste našli u bezizlaznoj situaciji. Upravo to desilo se jednom mladiću koji je svoju priču podelio sa javnošću i potražio savet.

Sve je počelo kada je saznao da ga je partnerka varala, iako je smatrao da im je veza idealna.

shutterstock.com

Mesecima se dopisivala sa muškarcem kog je upoznala putem Fejsbuka

- Prihvatio sam izvinjenje, ali ne mogu da zaboravim koliko me je povredila i više joj ne verujem. Ja imam 26, ona 25 i zajedno smo tri godine. Mislio sam da smo zaista srećni i nisam primetio nikakve naznake da među nama postoje problemi. Međutim, pre šest meseci mi je rekla da se zaljubila u tipa sa kojim se dopisivala na Fejsbuku. Nakon toga mi je saopštila da nije sigurna da li još želi da bude sa mnom - počinje ispovest taj mladić

Kako je objasnio, njegova partnerka je otišla mnogo dalje od pukog dopisivanja na društvenim mrežama. 

- Iako je priznala da su se sreli nekoliko puta i poljubili, negirala je da su imali seks. Zamolio sam je da ne odlazi, već da vidimo možemo li da rešimo probleme. Pristala je i rekla da će prestati da se viđa sa njim. U međuvremenu sam počeo da istražujem podatke o njenom ljubavniku. Saznao sam da je imao fetiše da spava s devojkama drugih muškaraca, navodio ih da se zaljube u njega, a zatim ih je ostavljao. Obavestio sam svoju devojku šta sam saznao. Želeo sam da budem siguran u to da ćemo ostati zajedno. Ispostavilo se da je čula isto. Rekla je da je cela stvar bila velika greška i da je bila budalasta što se upuštala u takvu avanturu - otkrio je prevareni mladić.

shutterstock.com

Partneru je priznala aferu koju sada opisuje kao lošu odluku

Iako je naizgled delovalo kao da je njihov problem rešen, s okončanjem njene afere, to se nije desilo.

- Otad je savršena, odana devojka. Kaže da mi je sada posvećena i da je njena afera bila samo trenutak kom se prepustila jer se uplašila vezivanja u vezi. Trebalo bi da budemo zaista srećni. Problem je u tome što ne mogu da je izbacim iz glave. Kad god imamo seks, zamišljam je sa njim. Ona ne razume zašto sam udaljen. Sada se pitam da li je jedini način da prebolim ovo ako i ja varam. Tako će ona znati kako se osećam. Ili bi možda trebalo da prekinem vezu jer je nepopravljiva - upitao je mladić.

shutterstock.com

Progone ga misli o devojci i njenom ljubavniku

Brzo je usledio odgovor terapeutkinje. 

- Slomljeno srce je snažna emocija i može naterati ljude da razmišljaju i deluju iracionalno. Znam da te boli, ali to neće biti olakšano varanjem devojke. Sve što će učiniti jeste potpuno uništenje veze. Da ne spominjem da bi bilo okrutno da koristite treću stranu samo da biste svoju devojku učinili ljubomornom. Ako je zaista volite, morate s njom iskreno razgovarati o svojim osećanjima - poručila mu je terapeutkinja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)