Ispovesti

U VEZI SAM DVE GODINE, ALI NIKAD NISAM POLJUBILA DEČKA: Ova devojka postala je zvezda društvenih mreža nakon neobičnog priznanja! (VIDEO)

Kendal Gruv je sa svojim pratiocima na TikTok podelila zbog čega održava tako neobičnu relaciju sa svojim partnerom, koji se, takođe, sa tim slaže.

17.01.2023 17:01

U VEZI SAM DVE GODINE, ALI NIKAD NISAM POLJUBILA DEČKA: Ova devojka postala je zvezda društvenih mreža nakon neobičnog priznanja! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/kyndelgrove

Većini parova podrazumeva se da će u vezi razmenjivati poljupce, koji su odraz ljubavi prema partneru, međutim, postoje i oni koji ne vole tu vrstu nežnosti čak i kada između njih i njima voljene osobe postoji velika privrženost. Upravo to je pokazala i dvadesettrogodišnja Kendal Gruv koja je postala zvezda društvenih mreža nakon što je otkrila kako nikada nije poljubila svog dečka iako su zajedno dve godine. Kako je istakla, njih dvoje čekaju pravo vreme i venčanje i složni su da je to najlepše za oboje.    

Devojka je u objavi na TikToku pojasnila da je u pitanju njen prvi dečko i da su oboje hrišćani, te da zato poštuju granice. Njihova veza tako ne podrazumeva nikakav fizički kontakt i navodno im oboma odgovara takav način funkcionisanja. 

Printscreen/Tiktok/kyndelgrove

Kendal i njen momak su pokazali kako se njih dvoje pozdravljaju 

Tiktokerka je rekla da se ne opterećuje iščuđavanjem drugih, kao ni zlobnim komentarima, te da jedino ugađa Bogu. 

- Naš brak biće blagosloven, dozvolite mi da to kažem - istakla je ona u jednoj od objava. 

Budući da su je mnogi korisnici TikToka ismejali i pitali je kako se pozdravlja s dečkom, ona je odlučila da sa partnerom to i demonstrira na veoma šaljiv način. Bilo je, naravno, i onih koji su pohvalili njenu posvećenost dečku i takvom pogledu na vezu.

- Ovo je prelepo -

- Kao musliman poštujem ovo -

- Devojko, svi mi radimo to pogrešno. To je stvarna veza -

- Ovo je svakako u redu i to je vaš izbor, ali vas ne čini boljima ili ispravnijim u odnosu na ljude u drugačijim tipovima veza - 

- Volela bih da sam bila pametnija poput tebe kada sam bila mlađa. Napred devojko! - komentarisali su mnogi. 

Inače, slučaj mlade Kendal nije usamljen. Među Tiktokerima je i ranije bilo onih koji su objavljivali kako im je fizički kontakt nevažan u vezi i da za to čekaju ulazak u brak.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)