Ispovesti

DOBILA SAM SLOBODAN DAN NA POSLU, MUŽ TRAŽI DA GA PROVEDEM U ČIŠĆENJU KUĆE: Pokrenuta priča o razvodu, svi šokirano pričaju u potezu ovog muškarca!

Neretko muževi za ženu biraju onu koja ispunjava sve njihove uslove poput onih da želi veliku porodicu, karijeru i da je savršena je domaćica, a evo šta lepši pol kaže na to.

23.01.2023 14:00

DOBILA SAM SLOBODAN DAN NA POSLU, MUŽ TRAŽI DA GA PROVEDEM U ČIŠĆENJU KUĆE:  Pokrenuta priča o razvodu, svi šokirano pričaju u potezu ovog muškarca!
Shutterstock

Mnogi bi se složili da zabavljanje i bračni život nimalo nisu slični, zbog čega se većina parova opredeljuje da "probno" živi zajedno neko vreme ne bi li se tako navikli jedno na drugo. Nerazumevanje i sve češće nesuglasice su samo jedan od razloga zbog čega se sve veći broj parova opredeljuje na razvod i samački život i tu neka posebna zaljubljenost ili treća osoba ne igra nikakvu ulogu. Na ideju o razvodu prvu put je došla jedna žena koja je svoju ispovest podelila sa javnosti. Ona je podelila problem sa kojim se suočava, ne bi li videla mišljenja drugih žena povodom toga.

- Suprug i ja imamo ćerku koja ima tri godine. Posle porodiljskog bolovanja sam se vratila na posao i jedva stižem da uskladim sve u toku 24 sata. Svi znaju da kada imate malo dete, slobodnog vremena maltene i nemate uopšte, zato me je sledeći postupak moga supruga do te mere izenrvirao, da sam čak pomislila i na razvod. Umorna sam od svega - započinje priču ova žena koja je želela da ostane anonimna.

Pixabay.com

Muškarac idealnu suprugu doživljava kao idealnu domaćicu

 

Ona objašnjava da 90 odsto svih kućnih poslova obavlja isključivo sama, dok praznike i rođendane kao i izlete organizuje bez podrške supruga.

- Moj suprug ide na posao i odmara kada dođe kući. Radi 5 dana u nedelji i slobodan je za vikend. Podrazumeva se da je dete uvek namireno, ručak skuvan, sav veš opran i kuća uvek sređena. Često ga nervira kada subotom usisavam dok on gleda televiziju. Zbog smanjenog obima posla su nam sveli radno vreme na 4 dana nedeljno, tako da mi peti dan ostaje slobodan. Dete tokom nedelje maltene i ne viđam, a kada sam to saopštila suprugu, odmah je kao iz topa predložio da ubuduće taj peti dan sređujem kuću “kako bismo oboje imali slobodan vikend”. Da li on misli da sam mu ja kućna pomoćnica? - upitala je ova ljutita žena.

shutterstock.com

Predložio ženi da 5. neradnog dana čisti i kuva

 

Komentari koje je dobila na društvenim mrežama nakon ovog objavljenog teksa bili su na njenoj strani.

- Šta on misli da se deca čuvaju, ručak kuva i kuća sređuje magičnim štapićem? -

- Garant ste jedva čekali taj neradni dan, kako biste uživali u ribanju kuće! -

- Zašto mu ne predložite da ćete umesto jednom nedeljno, sređivati kuću dva puta nedeljno, ali da planirate da date otkaz, a on mora da vas izdržava i da vam nikad reč ne kaže -

- Muškarci se i žene da bi supruge pretvorili u robove, a pre svega da bi im one odmenile mame -

- Kakav sebičluk, čisto da on nikad ne učestvuje u čišćenju, dok ćete vi imati i peti dan radno -

- Ovo je glavni razlog zbog čega se razvode žene! - samo su neki od komentara nakon ove ispovesti.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Super Srbin

23.01.2023 17:07

Sve tri žene na ovim slikama su jako seksi.