Roditeljstvo

UNELI SU BEBU U KUĆU, A REAKCIJA PSA IH JE TOTALNO ZAPREPASTILA: Ovaj snimak osvojio je svet! (VIDEO)

Priča o desetogodišnjem psu Filu postala je jedna od najpopularnijih ovih dana, a retko ko na nju može da ostane ravnodušan.

26.01.2023 19:01

UNELI SU BEBU U KUĆU, A REAKCIJA PSA IH JE TOTALNO ZAPREPASTILA: Ovaj snimak osvojio je svet! (VIDEO)
Printscreen/Youtube/Life with Malamutes

Ne postoji ljubimac koji se nije vezao za svog vlasnika, pa mnogi tvrde da će vam istinsku ljubav, naročito u trenucima usamljenosti, pokazati upravo ljubimci, poput pasa. To nekada može biti čak i u većoj meri nego kod ljudi. Neretko, psi pokazuju veliku ljubav i prema najmlađima u porodici, iako vlasnici često strahuju da bi mogli da budu ljubomorni kada novi član "ušeta" u dom.  

Pas Fil je oduševio internet zajednicu pokazavši koliko je zaljubljen u novog člana porodice. U pitanju je bebica Nejtan od koje se ogromni pas nije odvojio bukvalno od prvog dana kada ga je ugledao na vratima. Odmah je stao u kolevku, spustio svoju veliku njušku na nju i pomno posmatrao mališana. I to je bio samo početak. Otad spava, drema i izležava se pored kolevke, u tolikoj meri da su njegovi vlasnici istakli kako je bukvalno postao opsednut svojim novim "bratom". Kako su naveli, na sve to je brižljiv i pažljiv i brine se o svakom detalju koji bi mogao da naruši mir bebi.

Printscreen/Youtube/Life with Malamutes

Fil se ne odvaja od svog "brata" i pazi na njega u svakom trenutku

Posebna veza je posle samo nekoliko dana postala izuzetno jaka, pogotovo od strane psa koji izgleda kao pravi zaštitnik, što ne promiče njegovim vlasnicima koji su oduševljeni i koji su to zabeležili okom kamere. On svojim šapicama čuva dete i krevetac gledajući nežno u njega kao da mu je Nejtan čitav svet.

Osim dečaka, Fil štiti i njegovu stariju sestru Ameliu 

- Ovo je izmamilo suze na mojim očima. Fil je apsolutni anđeo, jedinstvena duša -

- Filip je u misiji da bude najbolja bebisiterka -

- Fil će uvek biti zaštitnik u svojoj porodici - 

- Može se reći da beba instiktivno zna kako je pas prijteljski nastrojen. Pre nego Fil dođe da se uveri kako spava, on se ni ne trgne - komentarisali su korisnici Jutjuba.

Fil je već u zrelim godinama i ovog aprila će napuniti 10 godina. Porodica se nada da će sa njima biti još 5-6 godina kako bi ispratio Nejtanovo odrastanje.

Snimak je pokupio simpatije korisnika interneta širom sveta, a svi su se složili da je Fil pravo oličenje vernosti i da bi na njega mogli da se ugledaju i neki ljudi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)