Roditeljstvo

OTAC JE PRISUSTVOVAO ROĐENJU SINA: Očekivao je da će ga videti kasnije, ali onda je usledio šok, zbog ovog snimka svi su plakali! (VIDEO)

Posebno emotivan trenutak ne ostavlja ravnodušnim ni one "najtvrđeg" srca.

17.01.2023 12:01

OTAC JE PRISUSTVOVAO ROĐENJU SINA: Očekivao je da će ga videti kasnije, ali onda je usledio šok, zbog ovog snimka svi su plakali! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/annakatshine

Dolazak deteta na svet za roditelje je jedan od najposebnijih i najlepših trenutaka u životu. Svi ga doživljavaju na različite načine, međutim, sigurno je da predstavlja i način da se oseti najsnažnija ljubav na svetu. 

Neretko se dešava da u porođajnim salama prisustvuju i tate kako bi svojim suprugama i budućim mamama pružili podršku u izazovnim trenucima. Ipak, većina njih direktan susret sa bebom doživljava kada ona već prođe sve preglede, biva očišćena i umotana u pelenicu. To, međutim, nije bio slučaj sa jednim tatom čiji je susret s njegovim novorođenčetom obišao svet.  

Printscreen/Tiktok/annakatshine

Suprug je zagrlio ženu, a od uzbuđenja na lice su mu navrle suze

Na snimku se vidi muškarac koji pruža svojoj partnerki podršku dok ona trpi porođajne bolove. U jednom trenutku beba je došla na svet i budući da su je babice odmah prinele majci na grudi, otac ju je video u trenucima kada je ona još bila vezana pupčanom vrpcom za mamu. Pogledao je u čudu, a zatim počeo istovremeno i da se smeje i da plače zbog emocija koje su ga potpuno izbezumile. Očigledno je da dok je gledao u bebu nije mogao da veruje kakvoj emotivnoj sceni prisustvuje i koliko je u tom trenutku blagosloven. Supruzi je bezrezervno davao podršku i mazio je po glavi dok je ona, takođe, plakala. 

Ana Šajn, mama tek rođenog dečaka, objavila je taj video na svom TikToku, a njeni pratioci su iskoristili priliku da prokomentarišu emotivni momenat i medicinsku sestru koja se zadesila u kadru i koja je zajedno sa roditeljima uživala u tom posebnom trenutku. To se moglo videti iz njenog osmeha.

- Kakav divan momenat, hvala što ste ga podelil sa nama -

- Ja sam medicinska sestra i volela bih da možete da vidite naše osmehe ispod maski. I mi plačemo -

- Sestra se smeje, o Bože... Kao da ne radi taj posao svakodnevno. Stvarno je neverovatno koliko je divna -

- Sestra u pozadini! Drugari, ona je oduševljena zbog vas! Čestitam! -

- Najlepši osećaj na svetu -

- Znam da je sestra njima rekla u svojoj glavi: "zbog ovoga volim svoj posao" - komentarisali su Tiktokeri.

 

@annakatshine our first full 24 hours at home with a newborn 🤍🕊 unexpectedly had to go back to the hospital because Dodge hadn’t urinated in almost 24 hours. While at the hospital, he finally peed, had an exam by our doctor, and was given the all clear! Newborn baby’s bodies do weird things when adjusting to the outside world - gave mom & dad a good scare! All is good now & we are enjoying newborn bliss 🕊 #newborn #newbornbaby #first24hours #homefromthehospital #dadsoftiktok #postpartum #postpartumrecovery #parentsoftiktok ♬ The Journey - Sol Rising

Inače, majka koja je podelila detalje sa svog porođaja je psihoterapeut i redovno objavljuje sadržaje vezane za mentalno zdravlje, ali i za roditeljstvo i trudnoću. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)