Roditeljstvo

TEŠKO SAM RAZLIKOVALA SVOJE BLIZANCE, PA SAM OTIŠLA U SALON ZA TETOVIRANJE: Priznanje ove majke zaprepastilo je ceo svet! (VIDEO)

Mlada mama po imenu Kejtlin podelila je sa pratiocima na TikToku iskustvo s razlikovanjem svojih blizanaca, što je mnoge zaprepastilo.

15.01.2023 13:27

TEŠKO SAM RAZLIKOVALA SVOJE BLIZANCE, PA SAM OTIŠLA U SALON ZA TETOVIRANJE: Priznanje ove majke zaprepastilo je ceo svet! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/kaitlin_p123

Blizanci često znaju da zbune i roditelje svojim gotovo identičnim izgledom, a neretko se dešava da kada odrastu to čine i namerno. Međutim, stručnjaci tvrde da roditelji imaju savršen "njuh" za razlikovanje sopstvene dece, ali je jedna mama, po imenu Kejtlin, putem naloga na TikToku priznala da svoje dečake teško prepoznaje. Upravo zbog toga je, kako je otkrila, razmatrala način kako da sebi olakša svakodnevnicu.

Iako je šokirala mnoge, ona je priznala da je otišla u salon za tetoviranje kako bi se informisala da li može svojoj deci da uradi tetovaže kako bi ih razlikovala. Ipak, tamo su joj rekli da za takav potez deca moraju da imaju 18 godina, što ju je razočaralo. Nije se, međutim, zaustavila na tome, već je umesto trajnog mastila odlučila da na svojim blizancima isproba privremene tetovaže.

U snimku koji je objavila na TikToku ona je razmatrala paket dizajna i nekoliko opcija koje su uključivale patku, dinosaurusa ili psa. 

Dok se šalila kako će jednom mališanu na čelu uraditi privremenu tetovažu, a zatim i na ruci, dete ju je gledalo s ljubavlju. 

Kejtlin je za lepljenje privremene tetovaže iskoristila vodu, rekavši kako je sličica slatka. Drugoj bebi je htela da zalepi "KO" tetovažu, međutim, ona ju je odgurnula, pa je na kraju naopako zalepila crtež, pa je on ispao kao "OK". 

Uprkos tome što je Tiktokerka rekla kako decu nije vodila kod tatu-majstora, mnogi su taj njen potez osudili i kitikovali njeno roditeljstvo.

- Čekaj, ti si stvarno htela da ih tamo vodiš? - 

- Deca nemaju izbor po tom pitanju i to bi bilo zaista bolno za njih - 

- Oni nemaju imena? - komentarisali su korisnici mreže.

Ipak neki su pokšali da majci izađu u susret s predlozima, rekavši kako bebama može da stavi pirsing ili da im oblači različitu odeću. Takođe, pojedinci su rekli kako Kejtlin može drugačije da stilizuje kosu svojoj deci kako bi ih razlikovala jer su gotovo svi priznali da su zaista toliko identični da se ne zna ko je ko. Majka je odgovorila jednoj pratiteljki, koja tvrdi da deca nisu identična, da je u pravu, ali da je razlikovanje moguće samo ako su mališani jedan do drugog, ali ne i razdvojeni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)