Roditeljstvo

OSTAVILA JE NAJSTARIJEG SINA DA PRIČUVA MALENU SESTRU I BEBU, a kada se vratila zaprepastila se zbog onog što je zatekla (VIDEO)

Tiktokerka El Li je na toj mreži postavila video koji je iznenadio mnoge.

10.01.2023 11:01

OSTAVILA JE NAJSTARIJEG SINA DA PRIČUVA MALENU SESTRU I BEBU, a kada se vratila zaprepastila se zbog onog što je zatekla (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/koricanmama

Roditeljstvo je izuzetno izazovan posao. Pored pregršt obaveza koje gotovo sve mame i tate imaju, mnogima problem predstavlja što nemaju u blizini baku i deku koji bi im pričuvali decu, niti novac da plate bebisiterku. Zato su, kada to zahteva situacija, primorani da se snalaze i improvizuju. U tim prilikama često vode decu sa sobom, iako su svesni da tako otežavaju i sebi i mališanima, ali kad već nema drugog načina, i to je prihvatljivo rešenje.

Jedna mama je upravo bila u jednoj takvoj situaciji - nije imala kome da poveri svoje troje dece na dva sata, pa je donela tešku odluku da se osloni na svog najstarijeg sina. Ono što treba znati jeste da i on, iako je najstariji, nema ni približno dovoljno godina da vodi računa ni o sebi, a kamoli o drugima.

El Li je na TikToku objavila snimak svog trinaestogodišnjeg sina, kome je na čuvanje ostavila mlađu decu. Iako joj isprva nije bilo sve jedno, osećala je da su oni u pravim rukama i da će sve biti u redu. Ipak, nije ni sanjala da će u kući zateći prizor kakav je bio kada se vratila nakon 2 sata. 

Osim što je čuvao sestru i brata, njen najstariji sin je odradio i sve kućne poslove koji su nju čekali. Kuhinja je bila čista, dnevni boravak takođe, sudovi su bili oprani, a kad je ušla u dnevni boravak, beba je spavala na grudima svog starijeg brata, dok je devojčica ušuškana u ćebence ležala na garnuturi i gledala TV.

Elini pratioci su pohvalili dobro odgojeno dete, te joj rekli kako je super to da može da se osloni na njega u nekim nepredviđenim situacijama.

- Čini mi se da deca bolje čiste kada ih ne zalomiš da to učine -

- Tako veliki sin -

- Ovo je tako slatko -

- To j uradio za 2 sata? Za to bi meni trebalo čitav dan - 

- Prava refleksija tebe! Divan je sin i brat. Nije tako daleko da će biti i odličan partner. Sve najbolje!- komentarisali su korisnici mreže.

U snimku je dečak kako na krevetu čuva brata dok spava, gledajući telefon, dok je majka usnimila ostale kadrove kuće koja je potpuno čista. Mnogi su majci rekli da je ona odradila svoj deo posla i to jako dobro te da su to rezultati.                           

Mama je objavila još jedan video prikazujući sina kako zabavlja njeno mlađe dete, što su  svi opet dočekali s oduševljenjem. Mnogi su naveli kako će jednog dana biti pravi otac jer se odlično snalazi s decom, a da se, pritom, vidi da uživa u tome. Majci su rekli kako su ona i njen suprug blagosloveni.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)