Strast MOJA ROĐAKA I JA SMO KAO TINEJDŽERI BILI POPUT ZEČEVA, DOHVATILI BI SE GDE BI STIGLI: Sada smo oboje u braku, ali od jedne stvari nismo odustali! 23:15
Ispovesti MOJ DEČKO I JA SMO USVOJENI, A NAŠA VEZA JE IDILIČNA: Onda je stigao papir koji je zauvek promenio sve! 19:40
Ispovesti HTELA JE JAVNO DA PRIZNA BRATU DA SE VIĐA S NJEGOVIM DRUGOM, ali nije ni sanjala da će izazvati ovakvu dramu! Mladić je pobesneo i poleteo na njega, kamera je SVE SNIMILA! (VIDEO) 22:30
Vesti MOJ BRAT JE NESTAO S LICA ZEMLJE PRE 50 GODINA, a onda mi je stigla uznemirujuća razglednica! Ono što je na njoj pisalo i danas me proganja! (FOTO) 13:40
Roditeljstvo DEČAKU SU PRVI PUT DALI U NARUČJE NOVOROĐENU SESTRU: Niko se nije nadao njegovoj reakciji, pogledao ju je, a onda je usledio vrhunac! (VIDEO) 09:10
Brak i veze MNOGI SU IM PRIČALI DA LIČE JEDNO NA DRUGO: Tek posle 3 godine bračni par otkrio da je u rodbinskoj vezi! (VIDEO) 20:30
Ispovesti ISTO VISOKO ČELO KAO TATA I SLIČAN NOS: Upoznala sam svog izgubljenog brata - i taj dan mi je promenio život 21:30
Roditeljstvo DEČAK JE BEZUSPEŠNO POKUŠAVAO DA POMOGNE SESTRI: Dirljiva scena koja je raznežila sve na mrežama! (VIDEO) 21:05
Ispovesti SA SESTROM SU ME RAZVOJILI NA ROĐENJU: Zbog greške u papirima, on je završio u bogatoj porodici, a njena sudbina će vas rasplakati 18:20
Roditeljstvo DEČAK JE RAZOČARANO GLEDAO U SESTRIN POKLON: Dok je ona sva srećna isprobavala igračku, usledilo je nešto čemu se dečak nije nadao! (VIDEO) 10:50
Roditeljstvo DIRLJIV SNIMAK PRELEPOG DEČAKA POGAĐA PRAVO U SRCE: Slavio je rođendan a onda je usledilo nešto što mališan nije očekivao! (VIDEO) 13:05
Roditeljstvo PONOSNO JE POZIRALA SA STARIJIM ČOVEKOM: A onda je otkrila u kakvoj je vezi sa simpatičnim dekicom! (VIDEO) 21:00