Roditeljstvo

STALA JE DA SE SLIKA, A IZA NJE SE POJAVIO MUŠKARAC I PREBACIO JOJ RUKU PREKO RAMENA: Žena se skamenila, a zatim je usledio vrisak, ovaj video topi i najtvrđa srca! (VIDEO)

Društvene mreže preplavio je video zapis jedne vremešne žene kojoj je ćerka rešila da baš na Božić priredi nesvakidanje iznenađenje.

07.01.2023 15:01

STALA JE DA SE SLIKA, A IZA NJE SE POJAVIO MUŠKARAC I PREBACIO JOJ RUKU PREKO RAMENA: Žena se skamenila, a zatim je usledio vrisak, ovaj video topi i najtvrđa srca! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/wolfboyforest

Kolika može da bude ljubav majke prema detetu teško je opisati rečima, ali je svima jasno da je ona bezgranična i izuzetno snažna. To je slučaj i kada ona ima priliku da bude sa svojim najdražima i kada odrastu, ali i onda kada im se putevi zbog raznih životnih okolnosti razdvoje. Upravo takav je bio slučaj sa jednom majkom koja svog sina nije videla punih 10 godina i nije ni sanjala šta će joj on, zajedno sa svojom rođenom sestrom, to jest njenom ćerkom, prirediti baš na Božić.

Naime, dok je sa ćerkom šetala novogodišnjim i božićnim ukrasima okićenim gradom, ta majka je u jednom trenutku stala da pozira za fotografiju. Svuda oko njih bila je praznična atmosfera, te ja ona bila nasmejana i čekala je da je osvetli blic ćerkinog telefona. Međutim, u tom trenutku joj se neko prikrao s leđa i prebacio joj ruku preko ramena. Nije bilo potrebe ni da mu pogleda u lice. Majka se okrenula ka muškarčevoj ruci, a zatim briznula u plač. U trenu je shvatila o čemu se radi i nije mogla da se suzdrži. 

Od suza i emocija koje su je obuzele majka nije mogla da dođe sebi. Kada se okrenula napokon shvativši da pred njom stoji njen veliki dečak, zagrlila ga je snažno, dok je njena ćerka sve snimala i istovremeno plakala i smejala se. 

Video-zapis tog dirljivog susreta u trenu je otopio i najtvrđa srca. 

@wolfboyforest Haven’t cried this hard since Paddington 2 😭😂 Love You Mummy. PS. IT’S OKAY TO CRY! #reunion #corecore #nichetok ♬ Amore mio aiutami - Main Theme - Piero Piccioni

Snimak je lajkovalo skoro milion korisnika TikToka, a mnogi od njih nisu krili da ih je prizor dirnuo do suza. 

- Prepoznala ga je po ruci. O Bože, plačem-

- Nije ga ni pogledala, znala je -

- Ovo je toliko tužno -

- 10 godina je tako dugo -

- Najlepši Božićni video. Završila sam - komentarisali su korisnici TikToka.

Pratioci muškarca su tražili odgovor od njega zbog čega je bio tako dugo razdvojen od majke, a on je objasnio da su bili divna porodica do razvoda roditelja koji ih je udaljio. Viđao je majku vikendom dok je bio mali, ali zbog školovanja je morao da se odseli u Britaniju zajedno sa tatom i bratom i sestrom s njegove strane. Dugo vremena nije imao telefon, a kada ga je napokon dobio 2014. godine bio je u kontaktu sa svojom majkom te je često dobijao od nje poruke. Kasnije je prošao i težak životni period tokom kog je bio u depresiji. 

Međutim, kako posle kiše uvek dođe Sunce, i za njega je naišao bolji period 2021. godine kada je pronašao posao u muzičkoj industriji, što je bila velika nada da će sve krenuti nabolje i da će napokon videti majku. U međuvremenu dogodile su se lepe stvari, sestra mu je podarila sestrića, što je celu porodicu usrećilo. Ubrzo je sakupio dovoljno novca da je mogao da kupi kartu za Ameriku i poseti svoju majku i sestru, pri čemu je rešio da sve bude iznenađenje za jednu od njih.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)