Roditeljstvo

POKAZALA JE KAKO JE SUPRUGU OTKRILA DA JE TRUDNA I ZGROZILA LJUDE: Da li je on uopšte svestan šta mu je uradila? (VIDEO)

Tiktokerka Tejlor Votson pohvalila se javno da će postati majka, međutim, način na koji je to saopštila partneru izazvao je burne reakcije.

05.01.2023 16:01

POKAZALA JE KAKO JE SUPRUGU OTKRILA DA JE TRUDNA I ZGROZILA LJUDE: Da li je on uopšte svestan šta mu je uradila? (VIDEO)
TIKTOK/taylormakesvideos

Poslednjih godina među parovima širom sveta zavladao je trend da javno otkrivaju pol bebe kroz razne prigodne i kreativne načine. Međutim, pre saznanja da li očekuju dečaka i devojčicu, dolazi trenutak saznanja da je žena u drugom stanju. Kako to saopštiti partneru? Nesumnjivo je da će on biti prijatno iznenađen kako god da dobije tu informaciju, ali Ipak, što to iznenađenje ne bi podigli na još viši nivo? Očigledno upravo na taj način razmišlja sve veći broj budućih mama, pa se neretko na društvenim mrežama pojavljuju krajnje neverovatni video snimci na kojima se vidi do koje su mere pojedini ljudi spremni da idu kada je u pitanju ova tematika.   

TIKTOK/taylormakesvideos

Tejlor je rekla suprugu da pogleda šta piše na "toplomeru" koji mu je dala

Upravo je primer za takav jedan slučaj i korisnica TikToka Tejlor Votson, koja je na svom profilu na toj platfomi podelila video kako se teatralno približava svom partneru. Dok je to činila, nosila je pozitivan test na trudnoću, ali su njega mogli da vide samo ona i korisnici koji su je pratili putem kamere na telefonu. Kada je došla do supruga, Tejlor ga je upitala: "Dušo, mogu li da ti izmerim temperaturu?"

Muškarac je širom otvorio usta jer je ona rekla da mora da mu stavi "toplomer" pod jezik. Zatim mu je rekla da spusti jezik, a ubrzo i da pogleda kolika mu je temperatura. Njen zbunjeni partner ju je sve poslušao, izvadio "toplomer" iz usta i spustio pogled, a zatim se opet čuo njen glas: "Dobro, i šta piše?"

Shvativši sve, muškarac je izbečio oči od zaprepašćenja, a zatim oduševljeno uzviknuo: “Trudna si?!” Dok je buduća mama vrištala od uzbuđenja, on je ustao kako bi je zagrlio i proslavio vest o dolasku bebe.

Tejlor nije mogla da bude uzbuđenija što je podelila video sa svojim pratiteljima i pratiocima, pa je uz objavu napisala: “Najslađe otkrivanje trudnoće”. Međutim, drugi nisu bili tako oduševljeni jer su uglavnom istakli jedan izuzetno "gadan detalj". 

- Zna li on gde je to bilo? -

- A da li on to nije ni shvatio da se ona popiškila na to i sad mu je to u ustima -

- Nadam se da je to bio dodatni test na trudnoću -

- Ili je uzela čisti test i napisala rezultat samo da dočara da je trudna - 

- Očigledno je uzela lažan test - samo su neki od komentara na video koji je objavila Tejlor.

unsplash.com

Kućni test za trudnoću

Inače, testiranje na trudnoću pomoću kućnog testa je najjednostavniji način da saznate da li je kašnjenje menstruacije jednostavno slučajnost ili je rezultat jednog malog bića koje se u vama razvija. Kućni test se uglavnom radi tako što se njime meri nivo hormona trudnoće -  humanog horionskog gonadotropina (hCG) u urinu. HCG proizvodi posteljica odmah nakon oplodnje, odnosno nakon spajanja spermatozoida sa jajnom ćelijom. Taj hormon veoma brzo prodire u krv i u urin. Ipak, kućni test beleži promene u nivou hCG-a tek kada njegovo prisustvo dostigne značajnu visinu, što je oko dve nedelje nakon oplodnje.

Na testu su naneseni određeni reagensi koji u dodiru sa urinom očitavaju rezultate, odnosno postojanje ili nepostojanje hCG-a u njemu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)