Roditeljstvo

POKLONILA JE ĆERKI SKUPOCENU TAŠNU ZA BOŽIĆ, ali je četiri dana kasnije usledio šok! Razočarana majka spremila je bolnu osvetu! (VIDEO)

Neverovatnu priču o tašni od krokodilske kože je preko svog profila na TikToku podelila devojka po imenu Eli, druga ćerka razočarane žene, pa su njih dve zajedno skovale plan za osvetu.

05.01.2023 17:05

POKLONILA JE ĆERKI SKUPOCENU TAŠNU ZA BOŽIĆ, ali je četiri dana kasnije usledio šok! Razočarana majka spremila je bolnu osvetu! (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/@ellieclarkson3

Četiri dana nakon Božića jedna Britanka je svratila u radnju sa polovnim stvarima da vidi šta imaju novo u ponudi. Razgledajući raznorazne predmete bacila je pogled na jednu torbu u rafu i doživela šok. Skupa crvena tašna od krokodilske kože stajala je na polici za prodaju, a možda to i ne bi bilo toliko čudno da nije bila reč o aksesoaru koji je ona samo četiri dana ranije poklonila svojoj ćerki za Božić.

Tu priču je na TikToku obelodanila sestra pomenute devojke, mlada žena po imenu Eli, koja je sve zabeležila kamerom svog telefona.

- Danas smo mama i ja išle u prodavnicu polovnih stvari i ugledale ovu divnu, crvenu torbu. Brzo smo shvatile da je to ista torba koju je moja mama poklonila sestri za Božić i za koju je ona rekla da joj se sviđa. Zato smo odlučile da joj se osvetimo – našalila se Eli čiji je video za kratko vreme videlo čak 500.000 ljudi.

Ona je slikala torbu, a potom uradila fotografije i anonimno ih ostavila na sestrinom pragu.

Usledile su brojne reakcije korisnika popularne društvene mreže.

 - Ja bih ponovo kupila tašnu i ostavila je negde u njenoj kući, a da joj to ne kažem. Tako bi mislila da je ukleta - 

- Ovo je tužno. Srce bi me bolelo kada bi moja ćerka to uradila - 

- Dajte joj istu torbu za sledeći Božić - 

- Ovo je tako lepa tašna, ne razumem zašto ju je prodala radnji sa polovnim stvarima. Sigurno nije dobila ni deo njene prave vrednosti

-  Ja bih joj da dala istu torbu i za rođendan. Neke devojke zaista nemaju poštovanja prema roditeljima – bili su samo neki od komentara.

Eli nije otkrila kakav je efekat imala osveta njene mame i nje i kako je sestra reagovala na fotografije, ali su se svi korisnici TikToka složili s činjenicom da joj verovatno nije bilo prijatno.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)