Roditeljstvo

POKLONILA JE ĆERKI SKUPOCENU TAŠNU ZA BOŽIĆ, ali je četiri dana kasnije usledio šok! Razočarana majka spremila je bolnu osvetu! (VIDEO)

Neverovatnu priču o tašni od krokodilske kože je preko svog profila na TikToku podelila devojka po imenu Eli, druga ćerka razočarane žene, pa su njih dve zajedno skovale plan za osvetu.

05.01.2023 17:05

POKLONILA JE ĆERKI SKUPOCENU TAŠNU ZA BOŽIĆ, ali je četiri dana kasnije usledio šok! Razočarana majka spremila je bolnu osvetu! (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/@ellieclarkson3

Četiri dana nakon Božića jedna Britanka je svratila u radnju sa polovnim stvarima da vidi šta imaju novo u ponudi. Razgledajući raznorazne predmete bacila je pogled na jednu torbu u rafu i doživela šok. Skupa crvena tašna od krokodilske kože stajala je na polici za prodaju, a možda to i ne bi bilo toliko čudno da nije bila reč o aksesoaru koji je ona samo četiri dana ranije poklonila svojoj ćerki za Božić.

@ellieclarkson3

A day in the life

♬ Pacman - Stepz & Fizzler

Tu priču je na TikToku obelodanila sestra pomenute devojke, mlada žena po imenu Eli, koja je sve zabeležila kamerom svog telefona.

- Danas smo mama i ja išle u prodavnicu polovnih stvari i ugledale ovu divnu, crvenu torbu. Brzo smo shvatile da je to ista torba koju je moja mama poklonila sestri za Božić i za koju je ona rekla da joj se sviđa. Zato smo odlučile da joj se osvetimo – našalila se Eli čiji je video za kratko vreme videlo čak 500.000 ljudi.

Ona je slikala torbu, a potom uradila fotografije i anonimno ih ostavila na sestrinom pragu.

Usledile su brojne reakcije korisnika popularne društvene mreže.

 - Ja bih ponovo kupila tašnu i ostavila je negde u njenoj kući, a da joj to ne kažem. Tako bi mislila da je ukleta - 

- Ovo je tužno. Srce bi me bolelo kada bi moja ćerka to uradila - 

- Dajte joj istu torbu za sledeći Božić - 

- Ovo je tako lepa tašna, ne razumem zašto ju je prodala radnji sa polovnim stvarima. Sigurno nije dobila ni deo njene prave vrednosti

-  Ja bih joj da dala istu torbu i za rođendan. Neke devojke zaista nemaju poštovanja prema roditeljima – bili su samo neki od komentara.

Eli nije otkrila kakav je efekat imala osveta njene mame i nje i kako je sestra reagovala na fotografije, ali su se svi korisnici TikToka složili s činjenicom da joj verovatno nije bilo prijatno.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)