Zanimljivosti KUPILA JE TRI KUĆE ZA SAMO TRI EVRA NA SICILIJI: Svi su mislili da je luda kad je spakovala kofere u Americi, ali evo šta je sada napravila! (FOTO) 11:01
Ispovesti MOJA DRUGARICA JE PREMINULA, A ONO ŠTO JE NJEN SUPRUG ODMAH URADIO NI DANAS MI NE DA MIRA: Nije pronašao drugu ženu, ali ovo mi tek tera suze na oči! (VIDEO) 12:01
Zanimljivosti OTKRIVENI DETALJI DOGAĐAJA DECENIJE: ČARLS ĆE NOSITI KRUNU OD 5,6 MILIJARDI EVRA: Svet u šoku, evo kako izgleda moćni ukras optočen sa 2.868 dijamanata! (FOTO) 11:01
Zanimljivosti POZVALA JU JE STARICA DA JOJ OČISTI KUĆU I UKLONI DECENIJAMA STAR I ISTRULEO TEPIH: Kada ga je ona podigla usledio je vrisak, da li je to uopšte moguće?! (VIDEO) 11:01
Roditeljstvo POKLONILA JE ĆERKI SKUPOCENU TAŠNU ZA BOŽIĆ, ali je četiri dana kasnije usledio šok! Razočarana majka spremila je bolnu osvetu! (VIDEO) 16:05
Zanimljivosti Godinama su gazili po bogatstvu, a onda su PODIGLI POD KUHINJE! Brojali su i doživeli šok, bilo ih je 264, BLAGO STARO 400 GODINA! 08:00