Ispovesti

MOJA DRUGARICA JE PREMINULA, A ONO ŠTO JE NJEN SUPRUG ODMAH URADIO NI DANAS MI NE DA MIRA: Nije pronašao drugu ženu, ali ovo mi tek tera suze na oči! (VIDEO)

Alison Rozen je u svojoj srceparajućoj objavi objasnila značaj žene u kući i zbog čega je njen muž unajmio čak četiri osobe, kada je umrla njena prijateljica.

24.04.2023 14:01

MOJA DRUGARICA JE PREMINULA, A ONO ŠTO JE NJEN SUPRUG ODMAH URADIO NI DANAS MI NE DA MIRA: Nije pronašao drugu ženu, ali ovo mi tek tera suze na oči! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/allisonroozen

Posao koji majke i supruge obavljaju kod kuće često je potcenjen i ne zna se njegova vrednost sve dok se neko ne nađe makar na dan u koži žene. Alison Rozen je podelila srceparajuću poruku za sve, opisavši kako je suprug njene pokojne drugarice bio "primoran" da zaposli čak četiri osobe nakon što je ona preminula i to da bi obavljale kućne poslove i brinule se o porodici. U pitanju su poslovi koje je Alisonina prijateljica svakodnevno radila dok je bila živa. 

Video je dirnuo mnoge koji su potvrdili kako je zanemaren posao domaćice koja drži celu kuću na "leđima" i koja se trudi da obavi neophodne stvari kako bi sve funkcionisalo u najboljem redu. 

Printscreen/TikTok/allisonroozen

Tiktokerka Alison Rozen je ukazala na to koliko je važno da se ceni rad žene u kući

- Moja najbolja prijateljica umrla je 2020. godine. Bile smo trudne zajedno, imale smo naše bebe zajedno - prisetila se Alison u objavi, a zatim nastavila tužnu priču o drugarici.

Priznala je da ne može da prestane da razmišlja o nečemu čemu je svedočila nedugo nakon gubitka.

- Sada kada je više nema ne mogu da prestanem da razmišljam o broju ljudi koji su angažovani da je zamene - naglasila je ona u objavi, vidno uznemirena i sa suzama u očima. 

Osim emocionalnog gubitka koji je porodica pretrpela nakon gubitka Alisonine prijateljice, suočila se i s poteškoćama koje su bile praktične prirode. Udovac je morao da unajmi dadilje, čistačicu i druge osobe kako bi pored bake i deke pomagale u poslovima koje je nekada radila preminula žena. 

@allisonroozen

Mom life is too much for just one person. ♬ Dissolve - Absofacto & NITESHIFT

- Sada imaju čitav tim, ali ranije su imali mamu koja je sve to radila. Mamin život je previše vredan za samo jednu osobu - zaključila je Alison istakavši da muž pokojne prijateljice možda nije našao drugu ženu neposredno nakon gubitka, ali je ono što je uradio svakako nju dirnulo još više. 

Alisonini pratioci su se nadovezali na njeno zapažanje rekavši kako majke treba da imaju velike polise životnog osiguranja za takvu situaciju.

- Moj muž ima životno osiguranje za mene. Da može da unajmi ljude da rade moj posao ako umrem - 

- Verovatno je tražila pomoć više puta i nikada je nije dobila. Sada kada je nema, pomoć dolazi -

- Tužno! Da je situacija obrnuta mama ne bi angažovala pomoć i sama bi to sve radila kao i uvek - komentarisali su korisnici mreže.

Pojedinci su naglasili kako je čitava situacija veoma tužna i da se od žena i majki danas previše očekuje. Mnogi su apelovali na to da majkama treba dati podršku, kako u kućnim poslovima, tako i oko dece. Bilo je i onih koji su rekli kako često žene prozivaju da su nervozne i isfrustrirane, a zapravo ne znaju da je to posledica prevelikog tereta koji preuzimaju na sebe.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)