Ispovesti

PRIJATELJI ME SE GADE ZBOG TOGA ŠTA RADIM SA MLAĐIM MUŠKARCIMA: Posle braka dugog 18 godina rešila sam da promenim sve, nisam ni znala da moje telo ovo može!

Zbog svega kroz šta ova žena prolazi rešila je da savet pronađe na internetu.

18.04.2023 20:01

PRIJATELJI ME SE GADE ZBOG TOGA ŠTA RADIM SA MLAĐIM MUŠKARCIMA: Posle braka dugog 18 godina rešila sam da promenim sve, nisam ni znala da moje telo ovo može!
shutterstock.com

Kada je među emotivnim partnerima velika razlika u godinama to uvek nailazi na komentare osude. Doduše, u nezavidnoj su situaciji žene koje su sa dosta mlađim muškarcima, nego kada je obrnuto. Upravo to je na svojoj koži osetila i jedna žena koja je odavno prešla četrdesetu godinu, a izlazi sa duplo mlađim muškarcima od sebe. Sve je otišlo toliko daleko da je čak i prijatelji izbegavaju, a porodica osuđuje.

Dvojica mojih prijatelja su mi rekla da sam odvratna, dok su trojica jednostavno prestala da se javljaju na moje pozive. Niko ne želi da izađe sa mnom ili da me vodi na piće. Pre neki dan sam videla kumu svoje ćerke u gradu. Uzviknula sam očajnički "zdravo" i ona je prešla na drugu stranu ulice kako bi izbegla susret - započinje ispovest žena koja u svom ponašanju ne vidi ništa nedolično.

Kako dalje objašnjava, privlače je mlađi muškarci jer su zabavni i žele da uživaju u životu punim plućima, a ne kao njen suprug sa kojim se dosađivala tokom celog braka dugog 18 godina. 

shutterstock.com

Prijatelji i porodica je se odrekli zbog želje da se viđa sa mlađim muškarcima

- To boli. Kuma i ja smo nekada bile tako bliske, imale smo bebe u isto vreme i ona mi je bila kao sestra. Sada sam čula da me naziva "otimačicom kolevki". Moj najstariji prijatelj kaže da moram da odrastem i počnem da izlazim sa muškarcima svojih godina, ali zašto bih? Moj bivši muž je bio mojih godina i bio je dosadan. Nije želeo se*s, nije hteo da se druži, ni da troši novac. Brak sa njim punih 18 godina bio je pakao - tvrdi ta neshvaćena žena.

Prema njenim razmišljanjima, način na koji ona vodi svoj život ne treba nikoga da se tiče, te da ima pravo da se viđa i spava sa kim god želi.

- Sada sam slobodna da izlazim sa kim god želim. Prošle godine sam plesala sa muškim modelima i flertovala sa fitnes-trenerima. Imala sam se*s na plaži i uživala u pažnji nekoliko "zločestih" mladića. Mlađi momci kažu da im se sviđam jer sam se*sualno iskusna i nemam "kočnice". Zauzvrat, volim njihovu energiju, spontanost i žudnju za životom. Sa svojim telom radim stvari za koje nisam ni zamišljala da su moguće. Da li je ovo pogrešno? Trenutno sam potpuno opsednuta prelepim mladim šankerom koji služi kafu u lokalnoj radnji. Već sam mu predložila da odemo na piće i nadam se da će biti samo pitanje dana kada ću ga odvesti u krevet. Iritantno je to što i mnogi članovi moje porodice takođe misle da se ponašam užasno i nedolično. Najviše boli to što su me mama i tetka nedavno žigosale kao "kuguarku" nakon što sam dovela mladog prijatelja na porodičnu zabavu. Ja sam samo čovek. Kada su svi postali tako napeti i osuđivački nastrojeni? - upitala je žena savetnicu portala Dejli Star, Džejn O'Gorman.

Pixabay.com

Žena je rešenje svog problema potražila na internetu

Savet koji je dobila sigurno joj se neće dopasti, ali čini se da je on jedino pravo rešenje za situaciju u kojoj se nalazi.

- Zapamtite da vas vaša porodica i prijatelji vole i brinu o vama. Videti vas sa raznim mladim ljubavnicima mora da ih brine. Verovatno su zabrinuti zbog nebezbednog se*sa, a trebalo bi da budete i vi. Koliko drugih ljubavnica imaju ovi momci osim vas? Naravno, imate pravo da živite svoj život, na svoj način. Ali šta je sa polno prenosivim infekcijama i vašom ličnom bezbednošću? Se*s sa povremenim partnerima može izgledati uzbudljivo i nervozno nakon braka bez ljubavi, ali jednostavno ne znate sa čime imate posla, zato uvek koristite kondome. Znam da ste uzbuđeni što ste ponovo slobodni, ali pričajte o granicama i kućnim pravilima - poručila je O'Gormanova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)