Strast NIKO JOJ NE VERUJE DA IMA 52 GODINE, ŠETA SAMO MLAĐE MUŠKARCE: Oni su tajna njene večne mladosti - kad je vidite sve će vam biti jasno 20:00
Brak i veze ONA JE KUGUARKA KOJA OBOŽAVA MLAĐE MUŠKARCE, OD KOJIH NE MOŽE DA SE ODBRANI: "Dame, ne brinite, ne interesuje me udaja za nekog od njih!" (VIDEO) 19:00
Strast GOSPOĐA T IMA 52 GODINE I OBLAČI SE PROVOKATIVNIJE NEGO IKADA: Želi mlađe muškarce u svom krevetu, a evo kako ih mami (FOTO+VIDEO) 20:02
Brak i veze ONA VOLI MNOGO MLAĐE MUŠKARCE: Sandra je otkrila istinu o svom životu, a njen snimak govori više od reči! (VIDEO) 20:00
Strast OVA ŽENA SEBE NAZIVA KUGURAKOM I MLAĐI MUŠKARCI JOJ LJUBE TLO POD NOGAMA: Jedan zahtev ipak, svi moraju da ispune! (FOTO/VIDEO) 19:00
Ispovesti PRIJATELJI ME SE GADE ZBOG TOGA ŠTA RADIM SA MLAĐIM MUŠKARCIMA: Posle braka dugog 18 godina rešila sam da promenim sve, nisam ni znala da moje telo ovo može! 18:01
Brak i veze ZBOG GREŠKE NA TINDERU MI SE ŽIVOT PROMENIO! Priča mame dvojice mladića šokirala je svet: Odletela sam za Njujork i tamo me sačekao on! 13:00
Brak i veze Muškarci mi se bacaju pod noge DOK IM NE KAŽEM KOLIKO IMAM GODINA! Ova žena je tiha patnja mnogih! 08:00