Brak i veze

ZBOG GREŠKE NA TINDERU MI SE ŽIVOT PROMENIO! Priča mame dvojice mladića šokirala je svet: Odletela sam za Njujork i tamo me sačekao on!

Putem aplikacije započeli vezu, a onda su se suočili sa realnosti ogromne razlike u godinama i osudama okoline.

15.10.2022 15:00

ZBOG GREŠKE NA TINDERU MI SE ŽIVOT PROMENIO! Priča mame dvojice mladića šokirala je svet: Odletela sam za Njujork i tamo me sačekao on!
Prinscreen/TikTok/alexmichael13

Rejčel Kodel je mislila da će joj potonuti sve lađe nakon razvoda, međutim život za nju imao je druge planove. Nako što se razvela od dugogodišnjeg supruga ona odlučila da potraži svoju sreću na Tinderu, aplikaciji za upoznavanje. To što je zaboravila da na ovoj mreži podesi starosne granice koje je zanimaju, ispostaviće se presudnim za lepo iskustvo koje joj je predstojilo. Vrlo brzo je upoznala 23 godina mlađeg momka Aleksa Majkla sa kojim je brzo "kliknula" uprkos razlici u godinama. 

Pošto su se neko vreme dopisivali putem mreže 48-godišnja Rejčel je odlučila da ode za Njujork te svog izabranika i lično upozna. Iako je njihova veza bila kratka, vrlo brzo su se odlučili na dalji korak te počeli da žive zajedno. Kao i svaka druga veza i njihova je bila puna izazova. Samo pet meseci od početka njihovog zajedničkog života, veza se našla na testu te je Rejčel otkrila kako Aleks šalje slike i drugim ženama. Ubrzo nakon toga par je svoje razmirice rešio i vrlo brzo je veza i ojačala.

Rejčel je, inače, majka dvojice sinova od 23 i 19 godina. Ona je, kako kaže, osetila neverovatnu energiju sa Majklom i znala je da je to to. Sa druge strane, mladić  koji je kreator veb sajtova i radi za farmaceutske kompanije i njihov onlajn sadržaj, smatra da je najbolja odluka koju je ikada doneo bila da bude sa njom iako je dosta starija od njega, jer je ona definitivno drugačija i jedinstvena.

 

 

Na nagovor svog prijatelja Rejčel je nakon razvoda odlučila da otvori nalog na Tinderu, ali je bila prilično sumnjičava zbog poruka koje je tamo dobijala. Međutim, stalno se vraćala Aleksovoj slici i poruci koju je od njega dobila jer je osetila neku lepu energiju kod njega i oči koje su odisale toplinom. Međutim, kada je čula koliko ima godina, mislila je da od toga nema ništa. Ipak Aleks joj se dopao, njihovi sjajni razgovori i sličnost koja ih je spajala. 

- Slučajno sam promenio svoje godine na Tinderu i upario se sa njom. Pomislio sam: o Bože...izgleda sjajno za svoje godine. Bila je super i kul i bila je više od lepog lica. - rekao je Aleks.

 

 

Da bi izašao sa njom na večeru, mladić je pozajmio auto od svojih roditelja, koji je morao da vrati u propisano vreme jer mu nije bilo dozvoljeno da ga vozi tokom noći. Njih dvoje su se posle prvog izlaska rastali misleći da od toga neće biti ništa jer su živeli na drugim krajevima zemlje. Međutim, kasnije su ipak otšli zajedno na jedno putovanje kada su shvatili da gaje međusobno jake emocije, a onda su i zvanično postali par u decembru 2020. godine. 

Njih dvoje su sasvim slučajno otpočeli život u dvoje kada je Aleks morao poslovno da otputuje u Hjuston gde je ona živela. Tada ga je ona pitala da li bi živeo sa njom i on je pristao, tako da su godinu dana živeli zajedno.  Iako je Aleks nekada imao problem sa anksioznošću i strahom od vezivanja, što je bilo i razlog njegovog povremenog flerta sa drugim ženama, smatrao je nesigurnošću koju je uspešno prevazišao. 

 

 

Veza nije nailazila na odobravanje prijatelja i rođaka, naročito ne porodice mladića za koju Rejčel kaže kako imaju predrasuda prema njoj misleći da je ona u vezi u ulozi "kuguarke". Par je i dalje zajedno već dve godine, a Aleks objavljuje svakodnevno zanimljive sadržaje na tiktoku i kako njihova veza funkcioniše. Par provodi dosta vremena zajedno, zabavlja se, vežba u teretani i čini se da žive ispunjen život uprkos razlici u godinama.

Oni poručuju da nije lako održati vezu poput njihove, ali da je isto važno raditi ono što vas čini srećnima.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Zlatko

16.10.2022 08:01

Žalosno je što se neće radovati svojoj deci i unucima