Brak i veze

PRIHVATILA SAM IZAZOV DA IMAM ODNOSE DVAPUT DNEVNO, rezultati su me šokirali! Potpuno neverovatna ispovest žene koja je dala sve da ispuni zadatak!

Imali smo odnose u kupatilu pod tušem, u toaletu pozorišta, mojoj kancelariji...

13.10.2022 20:01

PRIHVATILA SAM IZAZOV DA IMAM ODNOSE DVAPUT DNEVNO, rezultati su me šokirali! Potpuno neverovatna ispovest žene koja je dala sve da ispuni zadatak!
Foto: Shutterstock

Broj seksualnih odnosa tokom nedelje zavisi od mnogih faktora, a pre svega od samog para i njihovih obaveza. Lekari smatraju da je potpuno normalno nekad imati više, a nekad manje intimnih odnosa, posebno ukoliko je bračni par uz brojne poslovne obaveze ima i decu. 

Jedna razvedena mama troje dece prihvatila je izazov prijateljice da dvaput dnevno vodi ljubav sa svojim dečkom i da to traje 7 dana. Pre toga imali su redovne intimne odnose 2 do 3 puta nedeljno. Da bi sve bilo uzbudljivije njen partner po imenu Mario nije imao pojma o dogovoru dve žene. 

Tokom tih nedelju dana žena, koja je iz razumljivih razloga želela da ostane anonimna, vodila je intimni dnevnik i došla do neočekivanih zaključaka. Evo kako je to izgledalo.

shutterstock.com

Seks pod tušem bio je uzbudljiv ali klizav i opasan

Ponedeljak

Deca su bila kod mog bivšeg muža pa je Mario ostao da prespava. Oboje smo se ujutru pripremali za posao pa sam odlučila da uskočim u kupatilo i iznenadim ga ispod tuša. Nikad to nismo radili ispod tuša, a oduvek sam želela to da probam. 

Bilo je klizavo i teško za manervisanje, ali bio je to sjajan početak dana. Uveče smo otišli na pozorišnu predstavu. Bilo je mračno pa sam mu stavila ruku na prepone i ubrzo smo završili u pozorišnom toaletu. Seks nabrzaka nije bio loš i niko nas nije uhvatio na delu.

Utorak

Probudila sam se rano ujutru i moram priznati da mi seks nije bio ni na kraj pameti. Pokušala sam sa mastrubacijom, ali je bilo bolno pa sam odustala. Uveče je Mario došao kod mene da zajedno gledamo film. Dohvatli smo se na kauču, a pomogao je i lubrikant. Imali smo seks i to dvaput. Misija ispunjena za taj dan. 

shutterstock.com

Dopalo joj se kad je preuzela inicijativu

Sreda

Mario je ponovo ostao da prespava kod mene pa sam ga probudila oralnim seksom. Nije da to stalno radim pa mi je bilo uzbudljivo i dopadalo mi se što sam preuzela inicijativu. Međutim, on je tog dana otišao na put pa nisam imala pojma kako ću odraditi drugi seks za taj dan. Na kraju smo završili sa seksom preko interneta dok se veb-kamera na mom lap-topu nije usijala. 

Četvrtak

Ispratila sam decu u školu i rešila da sebe počastim seksom uz vibrator. Nije mi trebalo puno vremena da svršim, bilo je lako i zabavno. Što sam imala više seksa to sam ga želela još više i moram priznati da sam s nestrpljenjem očekivala povratak mog dečka s puta. 

Te večeri sam ga nazvala nadajući se seksu preko telefona, ali je Mario bio na kasnoj večeri. Pokušala sam ponovo da mastrubiram, ali sam bila previše umorna. Pokušaj da imam seks dvaput dnevno nije nimalo lak, posebno kad partner nije uz vas.

Foto: Shutterstock

Seks na kancelarijskom stolu u vreme ručka bio je posebno izazovan

Petak

Mario me je iznenadio ranijim dolaskom s puta. Došao je pravo u moju kancelariju. Dok su zaposleni bili na pauzi za ručak zaključala sam vrata kancelarije i imali smo žestok seks na mom kancelarijskom stolu. Te večeri sam mu poslala seksi poruku jasno mu stavljajući do znaja da želim da dođe kod mene. 

Skapirao je i otvoreno me je pitao šta se dešava. Ispričala sam mu sve o seksi izazovu prijateljice što je njemu bilo smešno. To je, kako je rekao, bilo i objašnjenje za moje čudno ponašanje prethodnih dana. Ispunio mi je želju i došao, ali nisam mogla da doživim orgazam. U kući punoj dece uz moju iscrpljenost to je bilo praktično nemoguće.  

Subota

Mario je učinio sve da mi pomogne pa smo jutro započeli seksom preko interneta. Nije bilo tako zabavno kao ranije, a ja sam imala osećaj kao da radim nešto samo zbog obaveze, a ne zato što želim. Uveče je došao kod mene, ali nikako nije išlo. Vagina mi je bila natečena i bolna, a on je imao problem sa postizanjem erekcije. Seks dvaput dnevno i nije tako seksi.

Foto: Shutterstock

Par uživa u zajedničkim trenucima i smehu 

Nedelja

Dan sam započela uz vibrator, ali me je sve bolelo pa sam morala da odustanem. Kasnije tokom popodneva Mario je došao kod mene pa smo pokušali ponovo da imamo seks, ali je više bilo mrcvarenje i za njega i za mene nego što smo uživali. Na kraju smo oboje zaključili da je seks dvaput dnevno više dana zaredom definitivno previše. 

Uz to propustili smo neke lepe stvari koje oboje volimo - od predigre do maženja, pa i samog uzbuđenja dok iščekujemo seks, što nekad može biti zabavnije od samog seksa

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)